Alu les okna za najbolj udobno bivanje

Združite kakovost, udobje ter varnost in se odločite za alu les okna, ki uporabniku nedvomno nudijo največ, v primerjavi z ostalimi vrstami oken. So okna, ki združujejo tradicionalno podobo z napredkom sodobne tehnologije, so prava novost v proizvodnji zunanjega stavbnega pohištva. Alu les okna so vizualno privlačna ter v okolico oddajajo toplino. Les je namreč naraven material, ki mu ni para. S svojo očarljivo prilagodljivostjo je primeren za vsako zgradbo. Aluminij pa proizvodu daje trdnost, vzdržljivost ter trajnost. Obloga iz aluminija les ščiti pred vsemi zunanjimi dejavniki, kot so nihajoče temperature in raznoliki vremenski vplivi.

alu-les-okna
alu les okna

Alu les okna Cugelj imajo mnogo prednosti, ki jih velja upoštevati pri izbiri novih oken za vaš dom. Uporabniku nudijo odlično toplotno izolativnost. Slednja je najpogostejši vzrok menjave starih oken, ki proizvajajo preveč toplotnih izgub skozi vse leto. Svojo ekonomičnost tovrstna okna povišujejo tudi s svojo dolgoročno trajnostjo. Dolga življenjska doba lesa, združena s trdnim aluminijem, omogoča, da izdelek resnično služi svojemu namenu še dolgo po nakupu. Investicija se tako odplača v kratkem času.

Alu les okna uporabniku nudijo tudi odlično zvočno izolativnost. Njeno vrednost bodo prepoznali predvsem tisti, ki bivajo v urbaniziranih predelih z gostim prometom ter gnečo. Ne nazadnje, so alu les okna resnično varna. Omogočajo vgradnjo različnih kakovostnih protivlomnih mehanizmov – zanje vsekakor poskrbite, če živite v pritličnih stanovanjih.

Ne pozabite na servis ter vzdrževanje oken. Okna iz lesa in aluminija posebnega vzdrževanja ne potrebujejo, v primeru težav z deli okna, pa imajo v podjetju Cugelj vedno na voljo dovolj rezervnih delov. Nudijo vam hitri servis, saj se zavedajo, da so okna zelo pomemben element vašega domovanja. Vedno so vam na voljo preko telefonske številke ali elektronskega naslova, zato jim le pošljite povpraševanje.