Apartmaji Kranjska Gora vas pričakujejo


apartmaji Kranjska Gora

Si želite obiskati Gorenjsko za oddih ob koncu tedna ali pa v času počitnic? Potem lepo vabljeni v Kranjsko Goro, kjer vas v apartmajih Kranjska Gora že čakajo lepo urejene sobe in nova doživetja. Vsi apartmaji so sodobno opremljeni za in prijetni za bivanje tako v času zimskih praznikov in počitnic, kot tudi v toplejšem delu leta. Lokacija apartmajev je v samem centru oz. v neposredni bližini smučišča Kranjska Gora, kar je odlično izhodišče za različne aktivnosti, kot so smučanje, deskanje in sankanje, dnevni izleti po bližnji okolici, večerni sprehod po ulicah ali pa za obisk gostišč. Tri apartmajske nastanitve in sicer Mimi, Megi in Toni so del apartmajev Kranjska Gora, ki lahko z vsem udobjem gostijo od 4 do največ 6 oseb. Vsi omenjeni trije apartmaji so primerni tako za družine z majhnimi otroki kot tudi za vse tiste, ki si želite s prijatelji na miren oddih v neokrnjeno naravo.

apartmaji Kranjska Gora

Zakaj obiskati Kranjsko Goro?
Kranjska Gora je primerna za vse, ki si želite nadihati svežega gorskega zraka in se prepustiti objemu sproščujoče in neokrnjene narave prav vsak dan v letu. V neposredni bližini lahko obiščete zelo znane Zelence, se sprehodite do jezera Jasna ali se odpravite na sprehod do koče v Krnici. Razgibane pohodniške poti v okolici apartmajev nudijo nešteto možnosti za rekreacijo tako peš, z rolerji, skirojem ali s kolesom. Na svoj račun pridejo tudi teniški navdušenci, ki lahko odigrajo partijo tenisa s pogledom na Julijske Alpe. Za vse družine je prava dogodivščina obisk Kekčeve dežele in adrenalinskega parka. V zimskem času pa izkoristite danosti smučišča, v večernem času pa lahko občudujete okrasitev malih hišic v centru, kjer lahko opravite tudi nakup lokalnih izdelkov in dobrot. Vsak večer lahko v neposredni bližini Šteblaj apartmaji Kranjska Gora uživate tudi v vrhunski kulinariki ter vinski spremljavi okoliških gostiln. Za vse tiste, ki si želite pa še nekaj več, pa so apartmaji Kranjska Gora tudi odlično izhodišče, da se odpeljete čez mejo v Italijo ali Avstrijo.

Apartmaji Kranjska Gora – zakaj se odločiti za nastanitev pri njih?
Ker nudijo udobje in bodo vaše počitnice ali samo oddih ob koncu tedna zelo prijeten ne glede na to v katerem od treh apartmajev boste nastanjeni. Vsi apartmaji Kranjska Gora so zelo prostorni, udobni in seveda tudi sodobno opremljeni. Kuhinja je opremljena z vsemi najnujnejših pripomočkov za pripravo obrokov, od mikrovalovne pečice do grelnika za vodo. V vseh treh apartmajih sta na voljo tudi pralni in pomivalni stroj. Za prijeten počitek je poskrbljeno, saj so ležišča in posteljnina skrbno izbrani. Apartmaji Kranjska Gora so vedno čisti, saj lastniki čistoči posvečajo posebno pozornost, kar boste opazili že takoj ob prihodu v izbrani apartma.

apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora – unovčite lahko tudi turistične bone
Še niste porabili turističnih bonov, brez skrbi, lahko jih porabite tudi v Kranjski Gori. Apartmaji Kranjska Gora že čakajo na vaš prihod, prav tako se veselijo tudi družbe vaših prijateljev. Ob tej priložnosti naj spomnimo, da apartma Megi sprejme do največ 4 goste, Mimi in Toni pa vse do 6 gostov. Ne glede na izbrani apartma je v vsaki nastanitvi tudi udoben kavč, kjer se lahko z družino in prijatelji družite in uživate. Še opomnik za vse športne navdušence, da ste lahko brez skrbi, vso vašo športno opremo (kolesa, smuči, deske, skiroje, sanke itd.) boste lahko shranili v posebni shrambi, ki jo nudijo vsi apartmaji Kranjska Gora. Pred apartmajsko hišo vas že danes čaka tudi brezplačno parkirno mesto.

Apartmaji Kranjska Gora vas pričakujejo skozi vse leto, saj sta Kranjska Gora in njena bližnja okolica v vseh letnih časih dihjemajoča. Neokrnjena narava vas bo sprostila in pomagala napolniti baterije za nove vsakodnevne izzive. Lepo vabljeni v apartmaje Kranjska Gora.

Nedavne objave