Dometic klima za avtodom shladi in osvetli vaš prostor


dometic klima za avtodom

Dometic klima za avtodom je super naprava, ki je tiha, nameščena pod stropom in na strehi avtodoma in estetskega videza. Najbolje pa je to, da dometic klima za avtodom neslišno ter nežno hladi avtodom in hkrati je lahko čarobna LED luč v več barvah, ki diskretno ter pravljično osvetli avtodom ter pričara posebno vzdušje za vse, ki ste v njem. To je klima, ki je moderna in narejena z novodobnimi tehnologijami, zato je izdelana tako, da ne porabi, skoraj nič elektrike in ne bo obremenila akumulatorja vašega avtodoma. Ta klima se res splača.

Dometic klima za avtodom se res splača

Kakovostna dometic klima za avtodom je eden najboljših proizvodov na trgu. Je zelo majhna in diskretna, tako da, če ni prižgana luč na njej, je neopazna na stropu. Hkrati je zunanja enota na strehi narejena tako, da ne zavzame dosti prostora, tako da lahko na streho montirate še anteno ter sončni panel.

dometic klima za avtodom

Dometic klima za avtodom ohladi prostor na temperaturo notranjosti prostorov na tisti nivo,  ki vam ustreza, ker jo z lahkoto nastavljate z daljinskim upravljalcem in programirate tako, kot vam ustreza. Nato bo delovala povsem sama. Kot ste sami opazili, se vozilo na soncu zelo segreje, ker je narejeno iz kovine. Kot bi bilo v kotlu ali loncu in se v njem kuhali. Klima prepreči, da bi se dejansko skuhali. Vozilo se segreje v vsakem primeru, ali stoji nekje na soncu, v senci poleti ali pa se peljete. S klimo pa si boste ustvarili super okolje za res prijetno bivanje ne glede na vremenske razmere in vročino ali mraz zunaj vozila.

Najbolj učinkovit način hlajenja je strešna klima

Da bi najbolj učinkovito ohladili vaš avtodom ali pa počitniško prikolico, je zagotovo najbolj učinkovita in poceni strešna dometic klima za avtodom. Deluje teko, da usmeri ohlajen zrak vrtinčasto izpod stropa ob straneh vozila proti tlom. Zato ne piha direktno v ljudi in neopazno ohladi prostor. Je tudi zelo tiha in nikogar ne ovira, ker je tanka in na stropu.

Če se sprašujete, ali se lahko ta klima montira tudi v kamp prikolico, je odgovor pritrdilen, ker je namenjena tudi njim. Je v dveh delih in je najbolje, da jo montira izkušen serviser, da ne pride do električnega udara. Zato pridite do podjetja in tam vam bodo vgradili vse v avtodom ali prikolico, kar potrebujete, montaža pa je brezplačna.

Ali lahko klima na strehi upočasni vaše vozilo?

Nikakor ne, ker je dometic klima za avtodom izdelana tako, da je zgornji del, ki je nameščen na strehi avtodoma ali prikolica tako aerodinamično oblikovan, da zrak okoli njega lepo drsi in zato ne ustvarja nobenega zračnega upora. Pri vožnji se po montaži klime nič ne bo poznalo, niti na gorivu niti na moči vašega avtodoma.

Namesti pa se fiksno in bo tam toliko časa, dokler boste želeli oziroma si morda nekoč ne boste omislili nove. Ker pa je ta klima tako zelo vzdržljiva in ne potrebuje neke posebne nege ter servisa, boste kar dolgo čakali, da bi jo nadomestili, ker je res učinkovita in varčna ter še zabavna zraven, saj ima kar dve funkciji, to sta hlajenje prostora in osvetlitev avtodoma s čarobno svetlobo. Zagotovo se boste vanjo zaljubili.

Nedavne objave