Industrijska rolo vrata

Ste lastnik garaže in potrebujete nova garažna vrata na zelo enostaven način? Potem si morate nujno ogledat industrijska rolo vrata. Na voljo jih imate v različnih dimenzijah, katere lahko prilagodimo vašim željam. Vrata so narejena za enostavno uporabo, so zelo ekonomična in robustna. Izdelane so iz mikroprofilirane površina, katera skrbi, da se vrata ne poškodujejo zaradi udarcev in različnih poškodb. Ponavadi taka vrata najdemo v industrijskih objektiv, v kmetijstvu, gospodarskih poslopjih in podobno. V industrijskih rolo vratih so lahko tudi navadna vrata za ljudi,v primeru če želi oseba iti skozi garažna vrata, ne potrebujete dvigniti celotnih vrat ampak samo navadna. Vrata imajo lahko v sebi tudi okna, tako da sončna svetloba pride tudi v sam objekt, na katerem se uporabljajo vrata. Poleg tega so pa vrata tudi odlično zvočno in toplotno izolirana in s tem prispevamo k toplotnim izgubam. Vsa vrata pa imajo tudi garancijo, tako da v primeru, da se vrata poškodujejo od udarcev, če prenehajo delovati, se jih da popraviti oziroma zamenjati. Vrata so primerna tudi za hišno garažo, saj jih lahko naredijo tudi v manjših dimenzijah. Vrata imajo visoko kakovostno tesnila, tako da voda nikoli nebo prišla v vaš objekt oziroma garažo.

Priporočena je investicija v industrijska rolo vrata, saj pripomore k boljši sestavi tehnološkega procesa vaše proizvodnje. Takšna investicija predstavlja tudi velik vložek, zato se je priporočljivo pred nakupom dobro pozanimati, o specifikacijah, značilnosti in garanciji vrat. Naši svetovalci so vam vedno na voljo in vam bodo svetovali, kakšna vrata so najbolj primerna za vas. Dvižna vrata bodo krasila vaš dom, saj imate na voljo veliko atraktivnih barv in dizajnov, da se ujamejo z vašo hišo in okolico.

Nima smisla, da bi čakali in premišljevali o tem, če bi se stara garažna vrata dalo zamenjati z novimi industrijskimi rolo vrati. Trgovina ADOOR vam jih bo naredila in zmontirala po zelo ugodnih cenah. Kontaktirajte jih še danes.