Izdelava fasad: naj vaš dom zasije v novi preobleki


izdelava fasad

Je vaša hiša vedno hladna, mesečni stroški energije pa se iz dneva v dan višajo? Izdelava fasad po naročilu je idealna rešitev za vaš problem. Seveda je pridobitev kvalitetne termo-izolativne fasade velik projekt, zato moramo dobro razmisliti, koga bomo izbrali za opravljanje te naloge. V današnjem članku si lahko preberete na kaj vse so pri izdelavi fasad pozorni pravi strokovnjaki.

izdelava fasad

Energetska učinkovitost vašega doma

Strokovnjaki za izdelavo fasad si pred začetkom projekta zastavijo ključno vprašanje. Kako doseči, da bo vaš objekt energijsko varčen? Iskanje rešitve jih žene k učenju, izobraževanju in izpopolnjevanju. Njihov cilj je, da pridobljene izkušnje prenesejo na vaš dom. Naj bo izdelava fasad nepozabna izkušnja, pri kateri sodelujejo izkušeni mojstri.

Vizualizacija pred realizacijo

Izdelava fasad je velik korak za vsakega lastnika doma. Zunanjost naše hiše bo lahko opazoval prav vsak, ki se bo sprehajal mimo. Nova fasada bo naše prebivališče krasila mnogo let, zato je potrebno tehtno razmisliti kakšne barve in vzorce si želimo. Pravi profesionalci vam bodo pred dejansko izvedbo projekta izrisali barvno študijo. Na realni fotografiji boste lahko pogledali kako bi izgledala vaša fasada. Mogoče boste ob vizualizaciji opazili, da vam izbrane barve sploh niso všeč, da se fasada sploh ne bo ujemala z okolico hiše, ali pa boste nad izrisom navdušeni in boste komaj čakali, da bo vaš dom dobil novo preobleko.

Nič ni nemogoče

Mojster, ki obvlada svoje področje in delo opravlja s strastjo, se bo vedno potrudil izpolniti še tako nenavadno željo. Izdelava fasad je projekt, ki vnaša pozitivne spremembe v vasi in mesta. Ni važno kaj si zaželite, pravi strokovnjaki so specializirani za izvedbo vseh vrst fasad, tudi tistih, ki so podprte s strani Eko sklada.

Rešitev za vaš dom po meri

Tako kot se razlikujejo naši domovi, obstajajo tudi različni fasadni sistemi. Z izbranim izvajalcem poiščite najboljšo rešitev za vaš objekt. Izberite sistem, ki bo prilagojen vašim željam, potrebam in proračunu. Izdelava fasad po meri je umetnost in loči dobre od slabih izvajalcev.

Eden mojster za vse

Poiščite podjetje, ki vam bo olajšalo proces energetske prenove. Bodite brez skrbi in delo prepustite strokovnjaku, ki bo poskrbel za vsa dela povezana z izdelavo fasad. Iskanje različnih izvajalcev bo namreč zahtevalo veliko več prilagajanja in usklajevanja.

Izberite strokovnjaka, ki bo poskrbel za celoten proces izdelave.

Pristen stik

Verjetno se je vsak od nas vsaj enkrat srečal z brezobraznim, arogantnim osebjem, naj bo to v trgovini, zdravstvenem domu ali pa mehanični delavnici. Taki ljudje nam uničijo celotno izkušnjo. Naj bo izdelava fasad izjemna dogodivščina. Zaupajte podjetju, ki obožuje pristen stik in mu topla beseda ni tuja. Po napornem dnevu v službi vam bo nasmejan in pozitiven mojster zagotovo polepšal dan in napolnil baterije.

Priprave na izdelavo popolne fasade

Vsak izvajalec ve, da dober plan vodi k uspehu. Po opravljenem pregledu stavbe je potrebno narediti načrt in zasnovati podlago. Mojstri vedno spremljajo tudi vremensko napoved, saj jim slabe razmere rade prekrižajo načrte. Podlaga mora biti namreč suha, čista, ravna, brez delcev iz zunanjosti. Zunanja temperatura ne sme biti nižja od 5 stopinj Celzija, prav tako pa je odsvetovano močno sonce in pripeka.

Nepovratna sredstva iz Eko sklada

Ste vedeli, da je izdelava fasad lahko olajšana s pomočjo nepovratnih sredstev Eko sklada? Proces je včasih zelo stresen, zato ga raje prepustite nekomu, ki s skladom vsakodnevno komunicira. Zavrnitev bo tako skoraj nemogoča, proces pridobitve nepovratnih sredstev pa izjemno poenostavljen.

Podjetje Mojfasader.si

Spoznajte velemojstre, ki jih združuje ljubezen do izdelave fasad. V podjetju je zaposlenih 20 fasaderjev, ki so izdelali že kar 78000 m2 fasad. Ni čudno da jim zaupa že 260 zadovoljnih strank. Sodelujejo s čisto običajnimi ljudmi, katerim se morajo zahvaliti za uspeh. Izdelava fasad je proces, ki zahteva izjemno sodelovanje med naročnikom in izvajalcem. Strokovnjakom iz podjetja Mojfasader.si to nedvomno uspeva, saj ob prijetni kavici uskladijo cilje, želje in potrebe.

Recept za njihov uspeh je ljubezen do dela, ki ga opravljajo. Z veseljem se dokazujejo na terenu in rešujejo probleme ljudi. Vabljeni, da si njihova dela ogledate v živo ali pa na spletni strani mojfasader.si. Strokovnjaki iz podjetja bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri izboru popolne fasade za vaš dom. Dosegljivi so na telefonski številki 051/ 318/ 610. Veseli bodo tudi vašega sporočila na elektronski naslov info@mojfasader.si.

Nedavne objave