Izdelava spletnih strani


Vedno več ljudi piše bloge na spletnih straneh. Saj hočejo deliti svoje izkušnje, potovanja, izlete vsem. Nekateri imajo svoja podjetja in bi radi na spletu predstavljali svoje podjetje. Ampak danes to ni več tako težko, svojo spletno stran sploh ni težko narediti. Vsak si lahko naredi svojo spletno stran za mali denar. Izdelovanje spletnih strani je danes že čisto enostavno, samo računalnik moraš imeti. Kako narediti svojo spletno stran si preberite tukaj http://www.optimizacijaspletnihstrani.si/izdelava-spletnih-strani/ in že v nekaj korakih lahko začnete.

izdelava spletnih strani

Večinoma jih odpira svoje strani za pisanje blogov, kjer delijo svoja potovanja in izlete. To ljudje vedno bolj radi beremo ter nam včasih pomaga pri naši odločitvah za počitnice. Izdelava spletnih strani, kot sem že omenila ni težko. Kot prvo, ja morate imeti svoj računalnik, saj brez njega ne gre. Nato se morate podati na splet in zakupiti svojo domeno, ki jo dobite že za 25EUR. Imeti morate tudi prostor na strežniku, da se bodo lahko nalagali vsi podatki gor, ki jih boste objavljali. Preden boste se registrirali, je dobro da preverite če je domena še prosta, če ne morate poiskati drugačno, kot ste prej hoteli. Tudi končnice so zelo pomembne kakšno boste uporabljali in kje. te končnice so večinoma .com, .net, .si, .eu, .net od vas je odvisno kaj boste uporabili.

Dobro tudi morate razmislit kakšen paket boste zakupili, saj sami veste boste potrebovali polno prostora ali manj. Od tega je odvisen vaš paket. Ko boste domeno kupili, lahko uresničite svojo željo in imate že tukaj svojo spletno stran. Ni to tako težko, kot je videti, vse skupaj je lahko v nekaj korakih. Ko imate spletno stran narejeno, še morate samo poskrbeti za WordPress na strežniku, da boste lahko kaj pisali.

Ko imate vse to urejeno, lahko začnete z urejanjem vaše strani. Izdelava spletne strani vam bo vzela samo nekaj časa in že boste lahko uživali ob pisanju blogov.

Nedavne objave