Jezikovne šole Berlitz


Na področju poučevanja tujih jezikov imamo pri Berlitzu že blizu stoletja izkušenj. Metoda učenja tujih jezikov, po kateri naše znanje predajamo učencem, je svetovno priznana ter uveljavljena. Prilagojena je potrebam posameznika, zato zagotavlja nadpovprečen napredek ter uspeh na področju učenja. Vabimo vas, da postanete del največje ter uveljavljene jezikovne šole v svetovnem merilu!

jezikovne šole

Odločate se lahko med različnimi jezikovnimi tečaji angleščine, nemščine, francoščine, španščine, italijanščine ter drugih jezikov. Ker se ljudje med seboj razlikujemo, se razlikujejo tudi naši učni stili. Zato smo za vas pripravili tako individualne kot skupinske programe jezikovne šole. Individualni tečaji bodo primerni za posameznike, ki se lažje učijo sami, ter enostavneje sledijo programu, če le-ta poteka v dvojicah. Primerni bodo tudi za tiste, ki morajo na hitro obnoviti znanje tujega jezika. Individualni program se posveča izključno enemu posamezniku, zato njemu posveti obilico časa ter se prilagaja njegovemu nivoju znanja. Tako je napredek hiter, konstanten ter predvsem zanesljiv.

Skupinski programi so namenjeni posameznikom, ki se lažje učijo v skupinah, interakcija z drugimi pa jih motivira. Skupine jezikovne šole Berlitz so sestavljene iz 4-6 posameznikov, zato se učitelji še vedno lahko posvetijo vsakemu posamezniku. Za tiste, ki radi spoznavate nove ljudi ter združujete prijetno s koristnim bodo skupinski programi torej odlična rešitev.

Se želite v najkrajšem možnem času naučiti tujega jezika? Vključujejo pogoji za vašo sanjsko službo znanje tujega jezika? Total Immersion je program, ki smo ga, v sodelovanju z inštitutom za psihologijo McGill, oblikovali z namenom kar najhitrejšega učenja tujega jezika. Njegov glavni cilj je čim hitrejše pridobivanje znanja ter izpopolnjevanja konverzacijskih spretnosti. Pri tem vam pomagajo domači govorci jezika ter vam omogočijo, da se v dveh ali treh tednih že spretno znajdete v situacijah poslovne in zasebne narave. Program vas aktivira, da cel dan govorite, premišljujete ter pišete v izbranem tujem jeziku, vsak dan pa preživite tudi eno uro z dvema učiteljema, ki vam pomagata aktivno vaditi znanje.

Nedavne objave