Krčne žile


Imate težave in vas mučijo krčne žile? Zdaj imamo rešitev za vas. Na spletni strani si lahko preberete vse o problemu krčne žile, kako nastanejo in podobno. To lahko najdete na spletni strani A.Vogel, kjer boste lahko našli rešitev tudi za druge težave.

Velikokrat se vprašamo kaj sploh so krčne žile? Vse se prične pri venah. Vene so žile, ki prenašajo kri iz organov nazaj v srce. Več kot 50% vse krvi, ki jo imamo je v venah. V nogah poznamo tri vrste ven in sicer površne, globoke in vmesne vene. Toda krčne žile se ne pojavljaj samo na nogah. To so poškodovane žile, ki se lahko pojavijo kjer koli na telesu, samo na nogah se pojavijo najpogosteje. Krčne žile nastanejo tako, da žile izgubijo svojo prožnost in s tem se začne nabirati kri v žilah. To lahko vidimo kot violičaste črte, ki lahko tudi otečejo in nabreknejo. Kako pa nastanejo krčne žile? Krčne žile nastanejo, ko žile izgubijo prožnost iz večih razlogov, s tem pa se poškodujejo tudi zaklopke, zaradi katerih kri namesto, da bi tekla proti srcu teče nazaj po žilah. Krčne žile nastajajo predvsem pri ljudeh, ki veliko stojijo.

krčne žile

Pojavljajo se pri ljudeh vseh starosti neglede na spol. Lahko se pojavijo tudi pri nosečnicah, zaradi povečanega pritiska v trebuhu. Prav tako so lahko dedne, saj se velikokrat pojavijo pri ljudeh, kateri starši so že imeli te probleme. Prav tako imajo ljudje z povečano telesno težo večjo možnost za nastanek krčnih žil. Prav tako pri ljudeh, ki večino časa stojijo in ne hodijo, kot so naprimer učitelji in podobno. Lahko pa se pojavijo tudi brez pravega razloga, tudi če noben od razlogov naštetih tu. Za preprečitev nastanka krčnih žil pa vam podjetje A.Vogel ponuja tablete, ki jih jemlete lahko kot preventiva in sicer Venaforce. Poskrbite za vse nevšečnosti že prej.

Nedavne objave