Najem koče Bohinj vas postavi v pravljično lokacijo obdano z naravo


najem koče bohinj

Kaj je boljšega, od najema romantične brunarice s kuhinjo, televizijo, kopalnico in še čim? To vam namreč omogoča najem koče Bohinj, ki stoji sredi čudovite narave z vrhunskim razgledom. Povsem konkretno gre tu za koče, ki so odlična izbira za vse popotnike, smučarje, pohodnike in večne romantike, saj so tovrstne koče romantične in obdane s prelepo naravo. Najem koče Bohinj vam torej prinaša zares sproščujoč in nepozaben oddih, kar je vedno dobrodošlo, predvsem v današnjem hitrem tempu življenja.

najem koče bohinj

Kakšno kočo lahko najamete v Bohinju?
Med izjemno popularni sodita Chalet Tisa in Chalet Zlatorog, ki sta zelo blizu Bohinjskega jezera. Najem koče Bohinj pa je priporočljiv tako poleti kot pozimi, saj vam vsak del leta ponuja zanimive aktivnosti. Koča Tisa se namreč nahaja v neposredni bližini smučarskega centra Vogel, zato je odlična za vse strastne smučarje. Ta koča pa je precej prostorna, sprejme namreč kar 6 oseb, zato se lahko na smučanje ali poletni dopust odpravite z družino ali prijatelji. Zaradi svoje lokacije vam ponuja odlično izhodišče za pohodništvo, smučanje in kolesarjenje. Po napornem dnevu pa se lahko sprostite v spalnici ali prostorni dnevni sobi s televizijo z ravnim zaslonom. Poleg tega pa vam najem koče Tisa prinaša prosto uporabo opreme za peko na žaru, teraso za sončenje in shrambo za smučarsko opremo. Poleg koče Tisa je izjemno popularen še Chalet Zlatorog, ki je tik ob reki Savici in oddaljen le nekaj minut hoje od Bohinjskega jezera. Ta koča se ponaša s savno, kaminom, teraso in velikim vrtom, ki je poleti popoln piknik prostor z vso opremo, pozimi pa zasnežena idila. Koča Zlatorog je odlična začetna točka za pohodništvo in smučanje, zaradi bližine jezera pa še za ribolov in vožnjo s kanujem. Enako kot koča Tisa, je tudi ta koča opremljena z dnevno sobo s televizijo z ravnim ekranom in s popolnoma opremljeno kuhinjo.

Zakaj se odločiti za najem koče Bohinj?
Najem koče Bohinj je popoln za vse, ki si želijo čas preživeti v lepo opremljeni brunarici, obdani s čudovito naravo. Tako se boste po napornem dnevu vrnili v svojo kočo in si odpočili, ter se pripravili za nov dan poln dogodivščin. Bohinj je namreč kraj, kjer vam je zares težko dolgčas. Poleti se lahko odpravite na daljše pohode v različne smeri, saj vas vsaka pot vodi po lepi narav in do izjemnih razgledov. Prav tako se lahko s kolesom odpravite po različnih poteh, lahko se tudi osvežite v prijetnem jezeru. Pozimi pa se lahko smučate po najrazličnejših progah, se sprehajate po zimski idili, lahko pa se tudi sankate ali drsate. Aktivnosti je torej zares dosti, najem koče Bohinj pa odlična izbira, saj koče stojijo na odlični lokaciji, kjer se boste po napornem dnevu lahko spočili. Koče so polno opremljene, zato bo vaše bivanje zares udobno. Na voljo so koče različnih velikosti, zato so primerne za oddih parov, družin ali skupin prijateljev. Znane pa so po tem, da prinašajo veliko mero zasebnosti in tišine, saj v neposredni bližini nimajo prometnih cest ali drugih počitniških objektov. Tako vam bodo koče v Bohinju prinesle zares nepozabne in sproščujoče počitnice, kar si nenazadnje tudi želimo, ko se odpravimo na oddih.

Nedavne objave