Nakup podjetja za uresničitev poslovnih idej


Zakaj ne bi namesto ustanovitve lastnega d.o.o. slednjega kar kupili? Nakup obstoječega podjetja je popolnoma varen, omogoča pa vam tudi takojšni pričetek poslovanja – na kateremkoli želenem področju. Ste človek mnogih idej, ki ne mara tradicionalnih služb, kjer vsi odločajo namesto vas? Potem ste naleteli na pravo ponudbo. Naše podjetje vam nudi nakup podjetja brez zgodovine poslovanja. Podjetje bo ustanovljeno direktno na vaše ime, poslovati pa boste lahko pričeli v roku nekaj dni.

nakup podjetja

Zakaj se torej odločiti za nakup podjetja? Nove poslovne ideje potrebujejo hitro uresničitev. Čas je v poslovnem svetu vse – le ponudbe, ustvarjene ob pravem trenutku, bodo prinesle maksimalni dobiček. Najpomembneje je, da nakup s seboj prinaša ogromno finančno prednost – ne bo vam potrebno vplačevati začetnega kapitala v višini 7.500 evrov. Svoje podjetje boste dobili že za 373 evrov, s katerimi boste pokrili stroške, 300 dodatnih evorv pa vas bo stal strošek pologa kapitala za vaše podjetje. Nakup podjetja je rešitev za vsakogar, ki ima vodstvene sposobnosti ter bi se želel preizkusiti v poslovnem svetu. Primeren je za tiste, ki bi želeli zapustiti neljubo delovno mesto ter tiste, ki si samostojne ustanovitve ne morejo privoščiti.

Kako pričeti s poslovanjem? Z našo pomočjo popolnoma enostavno. Potrebovali boste samo svoje osebne podatke, skupaj z nazivom podjetja ter SKD dejavnosti. Zagotoviti boste morali tudi naslov sedeža podjetja ter, v primeru, da niste lastnik tega naslova, tudi soglasje lastnika. Nakup podjetja bo potekel v dveh preprostih korakih. Najprej nas kontaktirajte ter nam zaupajte vaše želje, v roku 24 ur pa se lahko že srečamo na Ajpes-u ter uredimo ustanovitev in nakup. Vso potrebno dokumentacijo bomo uredili mi – na vas pa je, da se odločite za posel, ki vas zanima ter ga poznate. Vsekakor bodite pri izbiri posla pozorni tudi na vaše sposobnosti, znanja ter talente. Uporabite jih v svojo korist!

Nedavne objave