Orodje s katerim boste zadovoljili vse vaše potrebe


Proficenter je spletna trgovina, ki ponuja lasten servis za večino artiklov ter imajo bogato zalogo orodja. Orodje Unior je ena skupina artiklov ki jo ponuja Proficenter.

Orodje Unior ponuja komplete orodja s katerim boste zadovoljili večino vaših potreb. Garnitura orodja o kateremu govorimo, vsebujejo skoraj vse, od garniturah nasadnih ključev pa do garniturah kolesarskega orodja. Orodje je zelo kvalitetno ter ponudba je v celoti znižana !

Omenjena spletna trgovina ponuja tudi vozičke in omare za Unior orodje. Vozički so namenjeni tistim ki imajo vse “razmetano” po celi delavnici. Omare in vozički so zelo kvalitetni in lepi, za piko na i pa vam ponujajo v Proficentru do 48% popusta !

orodje

Orodje Unior ponuja tudi avtomobilsko orodje (pnevmatske raglje, vrtalnike in vijačnike, ključe ki sodijo zraven in orodja za skuter). V ponudbi ima tudi gradbena orodja Unior in ostala zaščitna sredstva, ki ob delu pridejo še kako prav.

Najverjetneje ste tudi že vsi slišali za skupino orodja Makita.Podjetje ki je japonskega izvora je namreč znano po največji proizvodnji orodja z akumulatorskim napajanjem. Obratujejo že od 1915, kar pa dokazuje svojo odličnost na vseh področjih. Omenjenemu podjetju kvaliteta pomeni zelo veliko, saj namreč velja za enega najboljših proizvajalcev, ki ponuja orodje kot je akumulatorski udarni vijačnik, ki je zelo zmogljiv ter hkrati zelo enostaven za uporabo, motorna žaga, ki velja za eno izmed najbolj cenjenih žag na svetu, kotni brusilnik, ki ima sintrane zobnike, ki zdržijo zelo dolgo, sesalnik , ki je pa za tiske ki so bolj gospodinjske sorte. Če potrebujete vse in se ne morete odločiti lahko kupite set orodja Makita. Set v katerem je orodje s katerim zadovoljite vse delovne potrebe.

Proficenter ponuja tudi produkte podjetja HITACHI, ki so nepogrešljivi pri hidro elektrarnah in termo elektrarnah , jedrskih reaktorjih, v medicinskih napravah ter računalnikih. Omenjena spletna stran ponuja tudi prenosne ali stacionarne električne agregate  znanih proizvajalcev kot so Mitcubishi, Honda, Volvo, Hatz…

Nedavne objave