Pižama za popolno ugodje


pizama

Zagotovo je najlepši čas dneva, ko se oblečete v svojo priljubljeno pižamo, obdani z udobjem in mehkobo, ki vas spremlja še celo noč. To je čas samo za vas, za popolno sprostitev in uživanje ob branju knjige, gledanju filma ali le sanjarjenje. Pižama iz kakovostnih materialov vas bo popeljala v miren in udoben spanec.

Saj pravzaprav to tudi v svoji pižami počnemo, kajne? Sanjarimo.

Pogosto se zgodi, da svojo priljubljeno pižamo nosimo tako dolgo, da jo je treba zamenjati oz. nadomestiti z novo. Moda in današnji trendi narekujejo novosti tako v modelih kot v materialu, zato bodite pozorni, kakšno kakovost izberete, da bo vaša pižama lahko z vami dalj časa.

Katero pižamo izbrati?

Kadar ste pred nakupom nove pižame, je zmeraj dobro preveriti poreklo izdelave ter seveda material. Saj vam bo pižama, izdelana v EU ali Turčiji, služila veliko dlje kot pižama, ki je kitajskega porekla.

Pižama, izdelana iz bombaža ali satena, bo šla z roko v roki z udobjem in mehkobo, medtem ko izdelana iz pliša nudi mehkobo, ampak ne diha. To pomeni prekomerno potenje in občasno neudobje.

Priporočamo vam:

  • v poletnih dneh je odlična izbira saten, saj je mehak na koži in nudi hladen občutek. Če vam saten ni pisan na kožo, izberite bombažno pižamo.
  • Pozimi vas bo odlično grela bombažna pižama, saj diha in je blagodejna za kožo.

Izberite pižamo, v kateri se boste počutili najboljše in izberite tudi material, ki se bo udobno nosil na vašem telesu.

 

Vrste pižame

Poznamo več vrst pižam, ki se razlikujejo po modelu in materialu. Sami boste izbrali sebi ljubo in v njej uživali dolge večere.

Vrste pižam:

  1. S kratkimi rokavi;
  2. z dolgimi rokavi;
  3. pižame za nosečnice;
  4. spalne srajce.

Izbirate lahko med pižamami iz materiala:

  • priljubljen bombaž, ki mu je dodan elastan;
  • saten (poliester + elastan) ali
  • viskoza (material, ki odlično pade po telesu in ustvari lep videz).

 

Pri nas boste našli pižame za moške in ženske, od majhnih (XS) pa vse tja do večjih števil (4XL) in tudi pižame za nosečnice. Izbirajte med kakovostnimi pižamami, ki vam bodo nudile udobje, mehkobo in ugodje med samim nošenjem. Tako boste lahko preživljali večere sproščeno ob sebi ljubi knjigi, filmu ali skodelici čaja.

Naj bodo večeri v pižami vaš čas v dnevu. Da bi bilo tako, je treba izbrati pižamo, izdelano iz kakovostnih, koži prijaznih materialov. Najboljša izbira za to so pižame, izdelane iz bombaža, elastana, satena ali viskoze.

Spanec je ključen dejavnik, da smo lahko čez dan dobre volje in smo produktivni pri svojem delu. Temu pa vsekakor pripomore pižama z mnogimi potiski, vzorci, enostavno strukturo ali le določenim modelom, v katerem nam je udobno.

Ljudje smo vizualna bitja in ogromno stvari izberemo ravno zato, ker so nam na videz všeč. Pri pižami je ravno obratno – izbiramo jo po udobju, videz je le tista češnja na vrhu smetane, da je ugodje popolno.

Izberite torej sebi ljubo pižamo, s katero boste uživali vsak trenutek – trenutek zase!

Nedavne objave