Prostostoječi kavni avtomati

Prostostoječi kavni avtomati

Marsikdo si ne predstavlja dneva brez jutranje skodelice kave. Dobra jutranja kava ne predstavlja zgolj budilke, ampak simbolizira prijeten začetek dneva. To pa lahko storite le na en način – z dobro kavo in zmogljivim kavnim aparatom. Vse to vam ponuja Miele; izberite pravi prostostoječi kavni aparat za vaš dom skupaj z izbrano kavo Miele po vašem okusu, ki je optimalno prilagojena aparatu za odličen začetek dneva.

 

Miele vam ponuja široko izbiro različnih prostostoječih kavnih aparatov, ki vam bodo brez dvoma pripravili pravo doživetje ob skodelici kave. Prostostoječi kavni avtomati Miele vas bodo razveselili s popolnoma usklajenim sistemom delovanja za pripravo najrazličnejših kavnih specialitet. Značilnosti opreme se odvisne od modela, zato si zagotovite svoj kavni aparat glede na funkcije, ki vam bodo najbolj ustrezale. Novi kompaktni aparat Miele CM5 vam omogoča ponovno odkritje užitka. Z njim boste brez problema razvajali sebe in svoje najdražje, saj omogoča istočasno pripravo dveh okusnih kavnih specialitet z enim samim pritiskom na gumb. Ker je priprava napitkov hitrejša, vam tako ostane več časa za užitek v dvoje.

Enostavna in praktična uporaba

Funkcionalnost je ena izmed skromnih lastnosti, ki vam jih ponujajo prostostoječi kavni aparati Miele. S funkcijo kavnika in čajnika lahko preprosto pripravite do osem skodelic kave zaporedoma v vrček za kavo in tako poskrbite za vse vaše goste na enkrat. Za intenzivno aromo kave pa bo poskrbel sistem Aromatic System z dinamično komoro, kjer se kava in voda posebej intenzivno zmešata in aroma se tako lahko še bolje razvije. Veselite se čudovito aromatične kave z občutno boljšim okusom. Da pa vam vašega užitka po kavi ne bi prav nič pokvarilo, so pri Miele razvili sistem Comfort Clean, ki naredi skrb za higijeno še posebej enostavno.  Številne sestavne dele kavnega avtomata, kot sta posoda za vodo in posoda za kavno usedlino, lahko preprosto vložite v pomivalni stroj. To bistveno pripomore k ohranjanju vrednosti vašega aparata. Da pa bo kakovost vaše kave vedno enaka, pa boste poskrbeli z lahko odstranljivo enoto za kuhanje. Enota za kuhanje je »srce« avtomatske priprave kave. Zlahka jo odstranite iz aparata in očistite. To vam dolgoročno zagotavlja brezhibno higieno enote za kuhanje, vedno enako visoko kakovost kave in dolgo življenjsko dobo kavnega avtomata. Preverite široko ponudbo Miele prostostoječih kavnih aparatov še danes in si zagotovite brezhibno harmonijo okusov.