Na rafting z agencijo Maya


Za vse vodne in športne navdušence, ki bi radi reko Sočo spoznali tudi na bolj atraktiven način ponujamo vodene rafting izlete. Za rafting izlete je značilno to, da ste v čolnu z ostalimi udeleženci, v rafting čolnu je največ osem oseb. Sama rafting aktivnost se prične tako, da vam naši strokovno usposobljeni vodiči razdelijo opremo, ki jo potrebujete, nato pa pričnete s samimi osnovami veslanja in obnašanja na vodi. Ker se predvideva, da niste profesionalec v raftingu, vas vodič usmerja po reki Soči in vam daje navodila ter nasvete o tem kako čim bolj enostavno prečiti različne izzive.

Izziv bodo predstavljale brzice nivoja I-II oziroma III-IV na lestvici do VI, ki jih boste tekom vodenega rafting izleta prečili. Zagotavljamo vam, da se boste na rafting izletu imeli odlično, predvsem pa boste spoznali in se naučili nekaj novega. Če ste v rafting čolnu že veslali in bi radi doživeli nekaj več, potem vam lahko priporočamo, da izberete klasični rafting turo. Tukaj boste skupaj z vodičem drveli skozi odsek zgornjega toka reke, kjer so bolj zahtevni deli reke Soče. Če pa menite, da je rafting v zgornjem toku za vas prevelik izziv, vam priporočamo družinski rafting.

Družinski rafting je je zelo priljubljen med družinami z manjšimi otroci, v letošnji sezoni je bil med top 3 obiskanimi aktivnostmi. In prav vsi gosti so se iz izleta vrnili nasmejani in zadovoljni. Glavna prednost družinske rafting ture je ta, da je primerna za otroke od nekje 3. leta starosti dalje. To je prednost za mlade družine, da se lahko udeležijo katere izmed ponujenih aktivnosti. To je torej edina aktivnost, ki je primerna tudi za najmlajše, otroci navadno v izletu izjemno uživajo in se nazaj vrnejo dobre volje ter polni navdušenja. Tudi starši so z izletom nato zadovoljni, saj jim največ pomeni to , da njihovi otroci uživajo.

Nedavne objave