Smiljan Mori svetuje, kako živeti kot zmagovalec


Smiljan MOri

Sanje vsakega posameznika so, da nekaj dosežemo in postanemo nekdo – človek, ki se ne boji sprememb in ki želi v svojem življenju postati zmagovalec. To več kot odlično predstavi Smiljan Mori, ki pravi, da je prav vsak lahko zmagovalec. Si tudi vi želite pozitivno energijo usmeriti v uspeh in osebno rast, ter postati boljša verzija sebe, ki bo stremela k osebnosti zmagovalca?

Potem vas vabimo, da preberete več, iz tega vzamete le najboljše in prav vsak dan nekaj minut posvetite sebi, svoji osebni rasti in svoje misli preusmerite v misli nekoga, ki zmore vse.

Smiljan MOri

Smiljan Mori: mislite in delajte kot zmagovalec!

Zanimivo dejstvo, ki se ga marsikdo sploh ne zaveda, je, da ima prav vsak človek v sebi misli in moč osvajalca. Misliti in živeti kot zmagovalec ni težko, je pa treba spremeniti svoj miselni vzorec in ga prav vsak dan podkrepiti z afirmacijami in spodbudnimi besedami, ki nas bodo gnale naprej tudi takrat, ko se nam bo zdelo, da ni rešitve ali poti. Ker rešitev, končna destinacija in moč besed je, le najti jih je treba.

In veste, kaj je tista ovira, ki vas ločuje od uspeha? To so skrbi, strahovi in omejujoča prepričanja, ki vas vsakodnevno ovirajo. Čisto iskreno vam glava ne pusti, da bi se sprostili in uživali v osebni sreči ter imeli v sebi mir. Ampak kar je tukaj najboljše, je, da lahko vse to spremenite, kot je to zmogel Smiljan Mori!

Zmagovalec ste VI!

Za vas ima Smiljan Mori eno vprašanje, ki se glasi: kaj je za vas uspeh?

Uspeh je ena močna beseda, za katero večina ljudi sploh ne ve, kaj pomeni in le malo je tudi tistih, ki ga resnično dosežejo. Zakaj?

Ker enostavno ne upajo stopiti iz cone udobja, si nekaj zadati in to tudi narediti, torej stremeti za nekim ciljem in iti v akcijo zato, da ga boste tudi kasneje dosegli. Prav nič se ne zgodi samo od sebe. Za to, da boste lahko napredovali, se boste morali izkazati, je tako? No, enako je tudi tukaj, saj uspeh ni prav nič drugega kot doseganje rezultatov. Najdemo ga v vsakem poklicu in vsaki dejavnosti.

Kot bi rekel Smiljan Mori: »Če želite postati zmagovalec, morate tudi nekaj spremeniti.«

Kako delovati in spremeniti svoje življenje?

Prvi korak do spremembe se začne in tudi konča pri vas samih. Kaj pa to pomeni? Da ste vi kreator svojega življenja, zato način, kako boste vi prišli do tega, da nekaj dosežete ali spremenite, izhaja iz vas, iz vašega mišljenja in predvsem iz vaših dejanj.

Ključ: misliti pozitivno, misliti kot zmagovalec, se ne omejevati in poskusiti pozabiti na strah in dvome, ki vas morda težijo. Poskusite jih utišati z glasnimi pozitivnimi afirmacijami, globokimi željami in predvsem tistim končnim ciljem, do katerega želite čim prej priti.

Ob tem se nikar ne silite, ampak pustite, da se misli same prepletajo, vi jih le usmerite v pravo smer in začnite akcijo. Nič se ne spremeni samo od sebe, zato boste, v kolikor želite spremembo na določenem področju, morali tudi nekaj zato narediti. Smiljan Mori je prepričan, da če želite v svojem življenju napredek, morate preizkusiti nekaj novega, stopiti iz udobja in dvigniti v akcijo.

Kako začeti živeti kot zmagovalec?

Začetki nikoli niso lahki in prav tako je pot do zadanega cilja včasih trnasta, vendar se zato, da na koncu pijemo sladek kozarec uspeh, zagotovo splača potruditi. Življenje je eno samo in zato, da bi ga lahko živeli, kolikor se da brezskrbno, napnite možgančke, spremenite miselni vzorec, in naj vam bodo strah in skrbi en izziv, za katerega boste kasneje rekli, da se je izplačal.

Smiljan Mori vam podaja nekaj nasvetov, kako prebuditi v sebi zmagovalca:

  1. Spremenite način razmišljanja oz. preusmeriti svoje vsakdanje misli v smeri svojega globokega cilja – bolj si ga boste predstavljali, hitreje bo prišel v vaše življenje.
  2. Material oz. znanje, ki ga imate, usmerite in uporabite v svojo prid.
  3. Ne odlašajte in naredite AKCIJO – začnite delati korake v pravo smer in ne samo razmišljati o njih.
  4. Začetek je težak, ko naredite prve korake, občutite bolečino, vendar je ta kmalu poplačana! Zato ne obupajte.
  5. Občutek, ko boste nekaj dosegli, bo nepopisen. Samozavestno boste stopali po svetu in tudi vaša samopodoba bo žarela v svojem najlepšem sijaju.

Zagotovo ste že slišali, da je samozavesten človek tudi najlepši človek, kajne? Smiljan Mori je to potrdil in tudi na lastni koži to izkusil ter to pokazal širni publiki. Biti samosvoja, močna in zadovoljna osebnost, pomeni biti, misliti in živeti kot zmagovalec. Vi ste v sebi to že, le, da se tega še ne zavedate.

To, da ste, kdor ste, samozavestni in popolnoma zadovoljni v svoji koži, je privlačna in pomembna lastnost, ki vam pomaga pri uspehu na več področjih življenja, zato dela na sebi nikar ne zanemarjajte. Naredite kar najboljšo različico sebe in uživajte ob vsem delu, ki ste ga v preteklosti še tako težko naredili zato, da lahko danes uživate te sadove.

Nedavne objave