Toplotne črpalke za vaš dom


Imate morda velik račun za ogrevanje in vas vseeno zebe? Potem so toplotne črpalke prava in morda celo najbolj preprosta rešitev vašega problema.

Vse več ljudi za ogrevanje ne uporablja več starih peči na drva, temveč jim glavni vir ogrevanja izhaja  prav iz električne energije. Toplotne črpalke so dokaj nov način ogrevanja na slovenskem trgu. Toplotne črpalke so zelo zanesljive in enostavne za namestitev. Po namestitvi toplotne črpalke v vašo hišo ali poslovni prostor vas nebo nikoli več zeblo. Toplotne črpalke  proizvaja več različnih proizvajalcev. Mogoče bi lahko rekli, da so na slovenskem trgu najbolj poznane črpalke proizvajalca Mitsubishi Electric. To je podjetje z 35 letnimi izkušnjami in raziskavami na področju inverterske tehnologije. Njihove črpalke so zelo zanesljive in predstavljajo ogrevanje prihodnosti. So edinstven in unikaten proizvod na tržišču saj s sistemom Ecodan zagotavljajo tehnologijo za pridobivanje do 75 % energije iz okolja. So preproste pri integriranju v že obstoječ sistem ogrevanja  in lahko jih namestimo skoraj kamorkoli.

toplotne črpalke

Toplotne črpalke so prava rešitev za mrzle zimske in vroče poletne dni saj lahko z njimi tako ohlajamo, kot ogrevamo svoje domače ali poslovne prostore in to zgolj z energijo, ki jo pridobimo z okolja. Ljudje se sploh ne zavedamo, da imamo v okolju energije na pretek. Toplotne črpalke lahko to energijo zajemajo iz okolja ter jo uporabijo za določen namen odvisno od želja uporabnika. S tem, ko energijo zajamemo iz okolja seveda tudi zmanjšamo stroške, ki bi jih drugače  porabili za kurjavo. Res je, da bomo za nakup toplotne črpalke odšteli kar zajeten kupček denarja vendar se nam bo investicija povrnila v nekaj letih. Za ponudbo toplotnih črpalk v Sloveniji skrbi podjetje Ream, ki je pooblaščeni zastopnik in distributer za našo državo. Pri njih lahko prav tako izveste več podrobnosti glede uporabe in vzdrževanja tovrstnih naprav, prav tako pa vam bodo tudi svetovali pri nakupu naprave, ki bi bila najbolj primerna  za vaš dom.

Nedavne objave