B&G chillies – najboljši čili na trgu


Obožujete pekočo hrano? Imate pri vsakem obroku željo, da bi lahko vašo hrano bolj začinili ? Potem so čili omake prava izbira za vas. Izberite kvalitetne čili omake na spletni strani B&G chillies.

Čili je začimba, ki doda jedem bolj pekoč okus. Obstajajo različne moči te sestavine, ki se seveda odražajo v različni moči pekočega okusa. Za uporabo najmočnejše omake morate biti zelo pogumni, vaš jezik pa kar se da neobčutljiv saj boste v nasprotnem primeru potrebovali zdravniško pomoč.

Moč čilija se meri v skovilih. Najmočnejša omaka dosega tudo do 2.200.000 skovilov ter se uvrča v knjigi rekordov kot najbolj pekoča omaka na svetu. Pri zaužitju omake si lahko pomagate znebiti pekočega občutka z nekaterimi pomočmi. Najlažje se boste znebili pekočega občutka z mlekom saj je le to bogato z maščobami ki razstopijo pekoč občutek. Torej če zaužijete omako in se želite čim hitreje znebiti pekočega občutka zaužite bolj polnomaste izdelke kot so jogurti, kisla smetana …. Ne poskušajte lajšati bolečine z vodo, saj bo ta postala le še hujša.

čili

Pomaga tudi alkohol vendar ne pivo. Pomaga le tista pijača, ki ima dovolj visoko vsebnost alkohola, da raztopi omako do te mere, da vas ne peče več. Če ste strasten ljubitelj čilija pa zgornjih nasvetov seveda ne boste potrebovali. Nekateri ljudje obožujejo pekočo hrano, ter se zaradi redne uporabe omake na pekoč občutek sploh ne ozirajo temveč v njem uživajo. Če ste med njimi tudi vi potem si zagotovite svoje lastne kvalitetne čili omake različnih stopenj ter začinite vaš obrok po vaših željah.

Kvalitetne čili omake domače izdelave boste lahko našli po ugodnih cenah na spletni strani bgchillies.com. Omake so tudi odlično darilo za rojstni dan ali katero drugo priložnost. Poleg omak na spletni strani pa lahko izbirate tudi med vrsto drugih pripomočkov in hrane. Obiščite jih še danes ter preverite njihovo ponudbo.

Nedavne objave