Podjetje Gorec nudi kreativne rešitve za uspešen digitalni nastop


Gorec

Podjetje Gorec sestavlja mlada ekipa strastnih digitalnih tržnikov, ki vsakodnevno skupaj iščejo kreativne rešitve za njihove stranke. Več si preberite na naslovu: https://www.gorec.si/. Med delom se trudijo, da se zabavajo in uživajo v tem, kar delajo. Verjamejo, da je kakovostna delovna klima ključnega pomena za uspešnost, zato si prizadevajo za odličen odnos med zaposlenimi. Njihovo poslanstvo je, da pomagajo strankam izboljšati njihov spletni nastop, tako da lahko dosežejo zastavljene cilje.

Vrhunske digitalne marketinške storitve za vaš uspeh

Podjetje ponuja širok nabor digitalnih marketinških storitev. Vendar pa so v teh treh storitvah nedvomno najboljši:

  1. Optimizacija spletnih strani – to je njihova glavna dejavnost, v kateri so v Sloveniji vodilno podjetje. Zagotavljajo vrhunsko optimizacijo spletnih strani, kar pomaga strankam, da se uvrstijo višje v spletnih brskalnikih in pridobijo več organskega prometa.
  2. Facebook oglaševanje – v podjetju so zaposlili vrhunske strokovnjake s področja Facebook oglaševanja, ki pomagajo strankam doseči ciljno občinstvo in povečati prodajo.
  3. Izdelava spletnih strani in trgovin – specializirani so za izdelavo spletnih strani in trgovin, ki so dobro optimizirane za spletne brskalnike. S tem zagotovijo, da se stranke uvrščajo višje v spletnih brskalnikih ter tako pridobivajo več organskega prometa.

Številne stranke jim zaupajo, ker se zavedajo, da je potrebno ves čas slediti spremembam na trgu in se prilagajati novim trendom. Tako vedno stremijo k temu, da presegajo obstoječe standarde in postavljajo nove mejnike, da lahko svojim strankam zagotavljajo najboljše storitve in izdelke. To pa jim omogoča, da so vedno korak pred konkurenco in si s tem pridobivajo zaupanje strank.

Prilagojene rešitve za vašo spletno prisotnost

Stranke se odločajo za sodelovanje z njimi, ker verjamejo v tesno sodelovanje in skupno iskanje najboljših rešitev na področju digitalnega marketinga. Njihova ekipa se vsaki stranki posebej posveti ter pripravi popolnoma prilagojeno rešitev, ki temelji na individualnih potrebah in željah. Njihov pristop ne vsebuje obljub, ki jih ne morejo izpolniti, temveč se osredotočajo na dejanske rezultate, ki jih lahko dosežejo. Njihove dolgoletne izkušnje in stalno sledenje trendom jim omogočajo, da so pri svojem delu izjemno učinkoviti in uspešni. Njihovi dosežki na področju optimizacije spletnih strani, hitrih in strokovnih izdelavah spletnih strani ter oglaševalskih kampanjah, ki prinašajo visoke stopnje konverzije, pa dokazujejo, da je zaupanje v njih upravičeno.

Ponujajo vam vrsto storitev, ki vam bodo pomagale pri vzpostavitvi in učinkoviti uporabi spletne strani ali trgovine. Njihova optimizacija spletnih strani vam bo zagotovila najboljšo vidnost vaše spletne strani in najbolj kakovosten obisk. Tako boste pridobili novo stranko in okrepili svojo spletno prisotnost na spletu. Izdelava spletnih strani je področje, na katerem so izjemno usposobljeni, saj jim je jasno, da se splet neprestano spreminja in razvija. V ta namen vam nudijo izdelavo kakovostnih spletnih strani na WordPress platformi, ki jih boste lahko sami urejali in posodabljali tudi v prihodnosti. Če ponujate izdelke in storitve, pa vam lahko pomagajo pri izdelavi Woocommerce spletnih trgovin, ki vam omogočajo prodajo vaših izdelkov in storitev tudi preko spleta. Njihovo trgovino boste lahko enostavno upravljali sami in tako omogočili dodatni vir prihodkov ter povečali vašo bazo strank.

Učinkovito digitalno oglaševanje in razširitev dosega

Ena izmed njihovih storitev je tudi priprava in vzdrževanje Facebook oglaševalskih kampanj. Facebook oglaševanje je zelo učinkovit in ugoden način oglaševanja, primeren za večino branž. Pri tem uporabljajo Facebook piksle, da zagotovijo najboljše rezultate. Če pa potrebujete hitre rezultate na področju obiska in prodaje na spletni strani, vam lahko pomagajo tudi s plačljivim Google oglaševanjem. Vaš oglas se lahko že v nekaj urah prične prikazovati na prvi strani Googla, kar zagotovi večjo prepoznavnost spletne strani in večjo možnost prodaje. Njihova ekipa pa vam lahko pomaga tudi pri prevajanju vsebin v različne jezike ter pri pripravi prodajnih besedil za vašo spletno stran. Tako vam lahko pomagajo, da bo vaša spletna stran lokacijsko neodvisna in dostopna širši množici potencialnih kupcev.

Pri vsakem projektu pristopajo celovito in sistematično, s poudarkom na visoki kakovosti, učinkovitosti in natančnosti. Na podlagi analize obstoječega stanja pripravijo natančen načrt, jasno postavijo cilje in strategijo za njihovo doseg. Ko preidejo v fazo izvedbe, si prizadevajo, da je delo opravljeno čim hitreje in z najvišjo kakovostjo. V tej fazi uporabljajo najnovejše tehnologije in usposobljene strokovnjake, ki zagotavljajo učinkovito in kakovostno realizacijo projekta. Po končani izvedbi projekta se posvetijo analiziranju rezultatov in poročanju strankam. V ta namen pripravijo natančne analize in poročila, ki jih stranke lahko uporabijo kot podlago za nadaljnje delo na projektu.

Profesionalna izdelava spletnih strani in trgovin

Skrbijo, da se vaše podjetje na spletu predstavi na profesionalen način, saj že več kot polovica spletnih uporabnikov preverja spletno stran določenega ponudnika pred nakupom izdelkov ali storitev. Izdelava spletnih strani je danes ključnega pomena, saj se vse več ljudi odloča za nakup preko spleta, kar pomeni, da podjetja, ki nimajo svoje lastne spletne strani, izgubljajo potencialne stranke. Zato vas vabijo, da jih kontaktirate za ponudbo in z veseljem vam bodo pomagali doseči uspeh na spletu. Če razmišljate o izdelavi lastne spletne trgovine, se morda sprašujete, kako bi jo lahko hitro, enostavno in ugodno izdelali. V podjetju Gorec d.o.o. vam lahko ponudijo kvalitetno spletno trgovino, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe in zahteve vaših kupcev. Podjetje ima že 12 let izkušenj na področju izdelovanja spletnih strani in prodaje na internetu ter so uspešno prodajali že veliko različnih izdelkov in storitev.

Nedavne objave