Jacuzzi za sprostitev v udobju doma


jacuzzi

Ste med tistimi, ki neizmerno uživajo v namakanju v topli in brbotajoči vodi? Če ste pokimali, potem je čas za nakup jacuzzija, da boste lahko v udobju doma uživali, ko si boste zaželeli sprostitve v masažnem bazenu. Poglejmo za začetek, kaj sploh je jacuzzi? Gre za masažni bazen, ki ga imate lahko tudi doma, tako se boste izognili gnečam v javnih termah ter sami prilagodili delovanje bazena tako, da vam bo kar najbolj udobno. Jacuzziji HotSpring so kot nalašč za vaš dom, saj ne zahtevajo veliko prostora ali energije. Njihova nesporna kakovost omogoča vsakodnevno uporabo, enostavno nego ter nizke stroške vzdrževanja, poskrbijo pa tudi za zelo dolgo življenjsko dobo in vašo sprostitev, ko si jo zaželite.

Zakaj izbrati jacuzzi (HotSpring)?

Različne linije jacuzzijev HotSpring uporabnikom nudijo pravo sprostitveno doživetje:
• Masažni sistem: Vse masažne šobe so izdelane ter nameščene na zelo premišljenih mestih, da vam nudijo kar najvišjo stopnjo ugodja ter masažo vseh mišic – vrat, ramena, hrbtenica, roke, stegna, trebuh, boki, meča ter stopala.
• Sami lahko prilagodite masažne šobe, ki delujejo na način menjave zračnega in vodnega curka ter tako lahko nadomestijo še tako sposobnega maserja.
• Jacuzzi deluje popolnoma neslišno, zato so bazeni primerni tako za zunanjo kot notranjo namestitev ali v večstanovanjskih zgradbah.
• Za visoke energijske prihranke je zaslužna tehnološko napredna obtočna črpalka v kombinaciji z inovativno izolacijo. Močna masažna črpalka za energijsko varčevanje deluje tako, da masažne šobe delujejo, le kadar jih potrebujete. LED-osvetlitev z možnostjo senčenja pa vašo izkušnjo prijetno osvetljuje, vendar pri tem potroši res zelo malo energije.
• Zmogljiv in zanesljiv sistem filtracije vode, vodo filtrira 24 ur na dan, tudi, ko je v stanju pripravljenosti. Tako je voda očiščena vseh najmanjših mehanskih delcev. Omenimo še, da filtracijski sistem vključuje tudi bakteriološki filter.
• Jacuzzi vam doma nudi sprostitev po napornem dnevu brez primere ali pa ga zjutraj uporabite za vstop v energičen dan. V nasprotju z zunanjim bazenom boste svoj jacuzzi lahko uporabljali prav vsak dan tudi, ko bo zunaj mraz. Z njegovo uporabo boste prihranili tudi precej vode, še posebej če imate navado, da se po napornem dnevu radi namakate v kopalni kadi. V jacuzziju boste vodo menjati manj pogosto.

jacuzzi

Kako izbrati pravi jacuzzi?

Si želite doma jacuzzi, pa ne veste, katerega bi izbrali? najpomembneje je, da izberete kakovosten jacuzzi z večletno garancijo. Spomnimo, da Watkins Wellness, proizvajalec masažnih bazenov HotSpring, nudi garancijo na školjko bazena, tesnjenje, grelec ter ostale električne komponente, instalacijo osvetlitve, ozonski sistem ter inštalacijo glasbenega sistema. Hkrati pa vam je na voljo tudi kakovosten servis – v primeru napake bodo popravilo opravili v najkrajšem možnem času, saj imajo v vsakem trenutku na voljo vse rezervne dele. Preden pa izberete primeren jacuzzi, si najprej oglejte ponudbo na spletu in v razstavnem salonu – našli boste različne modele, ki se med seboj razlikujejo glede na velikost, obliko školjke ter razporeditev masažnih šob. Pred samim nakupom je seveda treba določiti tudi primerno mesto, kjer bo vaš jacuzzi postavljen. Izberite obliko ter izgled jacuzzija, ki je po vašem okusu in hkrati primeren za vaš prostor. Pomislite tudi na število uporabnikov jacuzzija, s katerimi boste uživali v vodnih radostih. Pomembno je tudi, da izberite jacuzzi s kakovostnim sistemom filtracije, da se boste izognili napornemu čiščenju vodnega kamna in umazanije. Na tem mestu povejmo še, da so vsi masažni bazeni HotSpring opremljeni z naprednim sistemom filtracije, zato je vzdrževanje za vas popolnoma enostavno. Izdelki v ponudbi nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, da boste na obeh področjih zadovoljni.

Koristi uporabe jacuzzija

Uporaba jacuzzija ima poleg ostalih prednosti tudi ogromno zdravilnih učinkov, saj blagodejno vpliva na psiho in telo. Udobno nameščeni v bazenu boste ob zvokih brbotanja vode lažje pozabili na stresen dan ter se popolnoma sprostili pred spanjem. Pozitivno lahko vpliva tudi na občutja tesnobe ter izboljša vaše splošno mentalno počutje. Topla voda bo poskrbela za sprostitev napetosti v vaših mišicah ter sklepih. Olajšanje bodo občutili tudi posamezniki, ki trpijo za artritisom ali poškodbami mišic, saj toplota izboljšuje elastičnost tkiv, pospeši pretok krvi in omili bolečino. Nekatere svetovne znanstvene študije redno uporabo jacuzzija povezujejo tudi z izboljšanjem stanja sladkorne bolezni, zmanjšanjem telesne maščobe ter izboljševanjem imunskega sistema. Nenazadnje pa je jacuzzi nepogrešljiv del vsakdana tudi za športnike, ki okrevajo po poškodbah ali si želijo sprostitve po napornih tekmah in treningih.

Nedavne objave