Komarniki za vrata vas ščitijo pred nadležnimi komarji


Vam nagajajo komarji in druge žuželke, ki neprestano silijo v vaše stanovanje in vas motijo? Kvalitetni komarniki za vrata vam lahko pri tem pomagajo, saj komarjem in drugim majhnim živalcam onemogočajo vstop v hišo, vam pa zagotovijo udobje in mir. Če jih še nimate, hitro preglejte ponudbo in kupite svoje komarnike za vrata, preden bo prepozno.

Ko vam večer uničijo nadležni komarji

Zagotovo ste vsi že bili v situaciji, ko ste doma, pri prijateljih ali na dopustu sedeli na terasi in uživali v prijetnem ozračju, proti večeru pa so vas začeli napadati komarji, zato ste se odločili, da greste v notranje prostore. A glej ga zlomka, tudi tu vas je pričakalo polno komarjev, ki so prišli skozi odprta okna in vrata. To zna biti nadležno in vam lahko uniči večer, težavi pa se lahko elegantno izognete tako, da si omislite komarnike, ki bodo žuželkam preprečili vstop v hišo.

Kam in kako lahko namestim komarnike?

Komarniki za vrata so primarno namenjeni večjim površinam, kot so zimski vrtovi, dvižna drsna vrata, panoramske stene, vrata za na teraso ali balkon in podobno. Naročiti se jih da v velikih dimenzijah, obstaja pa tudi možnost večkrilnih izvedb, ki omogočajo kar najbolj optimalno zaščito. Za njihovo namestitev ni potrebnih kakšnih večjih priprav ali prilagoditev, potrebne je le malo globine, zato jih lahko enostavno kombinirate z vašimi senčili, na primer z zunanjimi žaluzijami ali roletami. Komarniki za vrata so trpežni, trdni in dobro ojačani, imajo dolgo življenjsko dobo, saj so narejeni iz kvalitetnih materialov, z njimi pa nimate posebnih stroškov, le vsake toliko časa obrišite prah z njih. Komarniki z utorom so še posebej uporabni, saj se jih da odpreti tudi z nogo, vgradite pa lahko tudi prehod za vaše hišne ljubljenčke, ki se bodo tako brez težav sprehodili na vrt in nazaj v stanovanje.

komarniki za vrata

Kakšni komarniki so na voljo?

Pogosto se uporabljajo kamarniki za balkonska vrata, vgraditi pa se jih da povsod, kjer je dovolj prostora za pomikanje vrat levo in desno. Kupite jih lahko tudi v dvojni ali trojni izvedbi , ki nudijo zaščito širših površin. S komarniki za vrata lahko zaprete običajne ali malo večje odprtine in tako poskrbite za to, da vas ne bodo ves čas motile nadležne žuželke. Izdelava komarnikov je tako napredovala, da lahko tudi na večje površine namestite komarnike brez vmesnih prečk, kar vam omogoča neoviran in jasen pogled na zunanjo okolico. Komarnike za vrata upravljate povsem enostavno – pomaknete jih levo ali desno, na voljo pa so tudi ročaji, ali profili, ki omogočajo odpiranje z nogo.

Komarniki za vrata so tihi, zato vas njihovo odpiranje in zapiranje nikakor ne bo motilo. Da bi vam zagotovili čim več udobja in ugodili vašim željam, so na voljo različni tipi komarniških mrežic, narejeni iz vrhunskih materialov. Izberite tisti tip mrežice, ki vam bo najbolj odgovarjal – če ne želite, da bi sosedje ves čas gledali v vašo dnevno sobo izberite temnejši tip z bolj gostimi luknjicami, če pa želite imeti kar se da čist pogled na vaš vrt, kjer se igrajo vaši otroci, pa izberite svetlejši tip, z drugačnim vzorcem. Ker so komarniki za vrata izdelani premišljeno in tako, da so čim bolj v skladu z vašim stanovanjem, se lahko zgodi, da komarnika marsikdo ne bo opazil in se bo vanj zaletel. Da bi se izognili tej neprijetni in nerodni situaciji so vam na voljo tudi nalepke v obliki ptiča, ki bodo goste, pa tudi ptiče, opozarjali, da je tu neka pregrada, ki se ji morajo ogniti.

Kaj še čakate? Kupite komarnike za vrata in poskrbite, da naslednje poletje ne boste spet ves čas lovili komarjev po stanovanju!

Nedavne objave