Za prenovo hiše kontaktirajte keramičarstvo Kerastop

Prenavljate kopalnico, kuhinjo ali kar celotno hišo? Kontaktirajte keramičarstvo Kerastop ter si zagotovite lepo urejeno hišo, ki jo bodo za vas uredili profesionalci. Keramičarstvo Kerastop ima namreč večletno tradicijo v svoji obrti zato bodo vaš dom lahko uredili res kakovostno.

Polaganje ploščic, polaganje dekorativniga kamna, izdelava mozaika, prenovo kopalnice… To je le nekaj storitev katere opravljamo in smo za njih zelo dobro usposobljeni. Kontaktirajte nas že danes na info@kerastop.si ali pa obiščite našo spletno stran www.kerastop.si ter si oglejte fotografije dosedanjih projektov. Vse stranke so z našim delo zelo zadovoljne čemur priča tudi bogat spisek referenc.

keramičarstvo Kerastop

Keramičarstvo Kerastop je aktivno tudi z delom v tujini s česar je razvidno, da nam prenove doma zaupajo mnogi. Če se zanimate za katero od storitev nam pošljite povpraševanje in v kratkem vam bomo odgovorili s cenovno ugodno ponudbo. Vaš dom bomo prenovili do popolnosti. Če se odločate za prenovo kopalnice naj vas opozorimo, da je s tem kar nekaj dela vendar se bomo potrudili, da pohitimo ter vam vašo kopalnico čim prej predamo v uporabo. Kakovosti elementi in lepo položene ploščice bodo polepšale vzdušje ob uporabi vaše nove oziroma prenovljene kopalnice.

Obiščete lahko tudi našo facebook stran keramičarstvo Kerastop, kjer lahko redno spremljate nove projekte in nam namenite kakšen všeček v podporo. Tako bomo lahko še bolj razširili naše delo ter si zagotovili prepoznavnost vam pa seveda čudovito urejen dom.

Pohitite ter nas obiščite. Skupaj se bomo lahko lažje dogovorili prenovi vašega doma. Lahko se dogovorimo za različne storitve saj opravljamo vsa zaključna gradbena dela. Adaptacija kopalnice pa je naša najljubša storitev. Pohitite saj do konca leta 2016 nudimo prav poseben popust na vse naše storitve. Da si boste lahko zagotovili boljše oz. udobnejše življenje v letu, ki nam sledi.

Pohitite ter nas pokličite. Ekipa Kerastop vas že nestrpno pričakuje.