Kvalitetna in cenovno ugodna lesena okna Gašper

Ali ste trenutno v situaciji, ko potrebujete kvalitetna, a še vedno cenovno ugodna okna? Če ste, potem dovolite, da vam svetujemo, da kupite okna Gašper. Spletna stran gasper.si ima pestro ponudbo različnih vrst oken, ki so kvalitetno izdelana a še vedno cenovno zelo ugodna in primerna za čisto vsak žep, tudi vaš!

lesena okna

Podjetje Gašper nudi pestro izbiro različnih vrst oken v različnih barvah po najnižjih možnih cenah. Ob tem pa vam garantirajo, da so njihova okna izdelava po najvišjih možnih standardih. Kot smo že omenili, poznamo več vrst oziroma tipov oken, te pa so: PVC, lesena in LES/ALU okna.

PVC različica oken je najbolj vzdržljiva, saj kot vemo, plastika zdrži dlje od lesa, prav tako pa je ni treba vzdrževati tako redno, ampak taka okna pa sploh ne dihajo. Lesena okna imajo to prednost, da dihajo in v hišo spustijo tudi nekaj svežega zraka, vendar spet ne toliko, da bi se pozimi vaša hiša shladila oziroma, da bi se poleti vaša hiša segrela. LES/ALU različica oken pa so tista, ki so v bistvu lesena, ker imajo leseno jedro, navzven pa so tako rečeno oblečena v aluminij, saj so tako bolj odporna na zunanje vplive, kot so nelagodne vremenske razmere (dež, veter, zmrzal in tako dalje).

Pri podjetju Gašper pa ne dobite samo lesena okna oziroma le ta na sploh, kajti pri njih lahko dobite tudi vrata, okenske police, polkna, senčila in tako dalje.

Če ste se odločili za nakup enega ali mogoče celo več njihovih izdelkov, jih prosim kontaktirajte preko njihove stacionarne tel. št. ali preko njihove modre št. Prav tako lahko svoje povpraševanje pošljete na njihov e poštni naslov.

V njihovem salonu v Ljubljani pa se lahko tudi v živo prepričate o kvaliteti njihovih oken.