Lasni podaljški clip on – za vse priložnosti!


Lasni podaljški clip on

Lasni podaljški clip on so postali priljubljena izbira med tistimi, ki želijo hitro in enostavno spremeniti svoj videz. Ne glede na to, ali želite dodati dolžino, volumen ali le eksperimentirati z novo barvo las, lasni podaljški clip on so odlična rešitev. Med glavne prednosti zagotovo sodi možnost hitre spremembe videza, kajti s clip-on lasnimi podaljški lahko v nekaj minutah dosežete dramatično spremembo svoje pričeske brez obiska salona. Eksperimentirate lahko z različnimi dolžinami, barvami in teksturami las, ne da bi poškodovali svoje naravne lase.

Prav tako so enostavni za uporabo, saj za razliko od drugih vrst lasnih podaljškov, clip-on podaljški ne zahtevajo dolgotrajnega nameščanja ali obiska frizerskega salona. Lahko jih enostavno pritrdite sami in odstranite po potrebi.

 

Kako izbrati ustrezne lasne podaljške clip on?

Lasni podaljški clip on so lahko naravni lasje ali sintetični lasje. Lasni podaljški iz pravih človeških las ponujajo najbolj naraven videz in omogočajo enostavno oblikovanje.

Z naravnimi podaljški si lahko dopolnite svojo frizuro z lepimi, naravnimi in gostimi lasmi. Njihova življenjska doba je dolga, saj so iz naravnega materiala, to pomeni, da jih lahko nosite tudi eno leto ali več. Na voljo je veliko barvnih odtenkov, njihova dolžina pa je od 38 cm do 66 cm.

Cenejša alternativa naravnim lasem, pa so sintetični, ki so na voljo v različnih barvah in teksturah, vendar imajo omejene možnosti oblikovanja. Potrebno je biti pozoren, da so narejeni iz 100 % sintetike, naravnega videza ter da je občutek na dotik naraven. Lahko imajo eno ali več zaves s prišitimi lasnicami in tehtajo od 150 g do 200 g ter so dolgi od 50 cm do 60 cm. Sintetične lasne podaljške clip on lahko tudi toplotno obdelujete (do 180 stopinj). Te podaljški imajo povprečno življenjsko dobo od 3 do 6 mesecev.

Vsi clip on podaljški pa so na voljo v različnih dolžinah, od kratkih do dolgih, ter v različnih teksturah, kot so ravni, valoviti ali kodrasti lasje. Uporaba pri obeh je zelo enostavna, saj se pritrdijo na naravne lase s sponkami ali lasnicami, pomembno pa je, da jih nežno češemo in preprečimo zapletanje. Lasni podaljški clip on so odlična rešitev za tiste, ki želijo hitro spremeniti svoj videz brez dolgotrajnih obveznosti. S pravilno nego in uporabo lahko uživate v raznolikosti stilov in eksperimentirate z videzom, ne da bi poškodovali svoje naravne lase. Ne glede na to, ali želite dodati volumen, dolžino ali barvo, so clip on lasni podaljški vsestranski dodatek k vaši lepotni rutini.

Nedavne objave