Kakšne so cene za lektoriranje besedil v slovenskem jeziku


Lektoriranje cena

Pri kakovostnem lektoriranju besedil v slovenskem jeziku se za lektoriranje cena upošteva vrsto besedila in njegovo težavnostno stopnjo. Cena za lektoriranje za diplomsko nalogo, ki zahteva natančno pravopisno, slovnično in stilno lekturo, znaša 1,5-1,8 € na lektorsko stran (1500 znakov brez presledkov). Lektoriranje cena za splošna besedila znaša 2,5 €, medtem ko lektoriranje cena za strokovna besedila znaša 3 €. Za zahtevnejšo stilno lekturo teh vrst besedil znaša lektoriranje cena 2,5 €, 3 € oz. 3,5 € na lektorsko stran, odvisno od vrste besedila.

Hitra in prednostna lektura diplomskih nalog

V primerih, ko je potrebna izjemna hitrost, vam podjetje DigitPen omogoča hitro oziroma prednostno lekturo diplomskih nalog. Cena za to storitev, ki zajema lektoriranje v 24 urah, je 2,5-3 € na lektorsko stran (1500 znakov brez presledkov), pri čemer zagotavljajo visoko kakovost opravljenega lektoriranja tudi v izjemno kratkem časovnem okviru.

Lektoriranje cena

Cenik lektoriranja v tujih jezikih

Za lektoriranje besedil v tujih jezikih velja poseben cenik. Splošna besedila v tujih jezikih so ocenjena po ceni 8 € na lektorsko stran (1500 znakov brez presledkov), medtem ko za strokovna besedila lektoriranje cena znaša 10 € na stran. Na ta način vam zagotavljajo kakovostno lektoriranje v različnih jezikih, prilagojeno vašim potrebam in zahtevam.

Iskanje ravnotežja med kvaliteto in ceno

Pri izbiri ponudnika lektoriranja ni ključna le vrhunska kakovost, ampak tudi cena storitve. Pri DigitPen se trudijo, da strankam ponudijo cenovno dostopne rešitve, ki ne obremenjujejo preveč njihovih financ, hkrati pa zagotavljajo dostojno plačilo za opravljeno delo lektorjev.

Zanesljiva hitrost in prilagodljivost cen

Cena lektoriranja je odvisna od vrste besedila in hitrosti, s katero je potrebno opraviti lekturo. Ne glede na to pa vam zagotavljajo, da boste prejeli kakovostno in zanesljivo lektoriranje, prilagojeno vašim potrebam ter sprejemljivo za vaš proračun.

Ugodne cene za lektoriranje diplomskih nalog

Pri DigitPenu so se odločili ponuditi najugodnejše cene lektoriranja diplomskih nalog, zavedajoč se, da študentski proračun ni vedno najobsežnejši. Ker je lektura zaključnega dela pogosto obvezna, so želeli olajšati študentsko pot do diplome s sprejemljivimi cenami lektoriranja. Poleg tega omogočajo tudi možnost prevoda povzetka in tehničnega oblikovanja, kar študentom omogoča hitro in ugodno ureditev vseh potrebnih storitev na enem mestu.

Če se znajdete v situaciji, kjer je čas ključen, in želite, da vam besedilo vrnejo ekspresno v zgolj 24 urah ali še hitreje, se zavedajte, da je cena za to storitev nekoliko višja. Razlog za višjo ceno je v tem, da v primeru nujnosti lektor večkrat dela več kot 8 ur na dan ali celo zvečer/ponoči. Dodatna stimulacija je tako nujna za ohranjanje kakovosti in ustreznega urnika dela. Besedilo vam vrnejo v 24 urah, če obseg to dopušča, zato je vedno priporočljivo prvo poslati besedilo v neobvezno oceno.

Lektoriranje diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog s prevodom povzetka

Študij zaključimo z obsežnim delom, bodisi diplomsko, magistrsko ali doktorsko nalogo, ki zahteva ne le znanstveno in strokovno natančnost, temveč tudi brezhibnost v jezikovnem izrazu. V lektorski agenciji skrbijo za celovito lektoriranje vaših del, dodatno pa vam ponujajo tudi možnost prevoda povzetka. Ko končate svojo diplomo ali se vaše delo približuje koncu, vam olajšajo pot do brezhibnega zaključka. Prek elektronske pošte jim lahko posredujete povpraševanje o lektoriranju. Odgovorijo v najkrajšem možnem času z ugodno ponudbo, ki vključuje vse potrebno. Dogovorite se o načinu dela, roku oddaje ter ceni lektoriranja vaše naloge. Ko se strinjate s ponudbo, jim posredujete besedilo v Wordovi datoteki.

Nedavne objave