Nutrimentum nudi podporo na poti hujšanja


Nutrimentum

Nutrimentum nudi strokovno podporo pri uravnoteženem prehranjevanju, ne glede na to, ali želite izgubiti težo, pridobiti mišično maso ali izboljšati zdravje in energijo. Kako pravilno hujšati? Cilj, kateremu sledijo pri Nutrimentumu, je demistificirati idejo o zdravem prehranjevanju in življenjskem slogu, ki naj bi bila rezervirana le za nekatere. S strokovnostjo in razumljivimi pristopi želimo omogočiti vsakomur dostop do uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja, brez nepotrebnih odrekanj ali stroškov.

Nutrimentum

Individualni pristop

Vsakemu posamezniku se posvetijo individualno, oblikujejo realne cilje in nudijo trajno podporo na njihovi poti do boljšega počutja. Nutrimentum temelji na priznani izobrazbi in stalnem izpopolnjevanju znanja, kar nam omogoča nudenje kakovostne strokovne pomoči na področju prehrane in zdravega življenjskega sloga.

Pri Nutrimentumu si prizadevajo, da vam olajšajo pot do vaših ciljev na področju prehrane, bodisi da gre za izgubo teže, pridobivanje mišične mase, izboljšanje zdravja ali doseganje športnih ciljev. Zavedajo se, da je spreminjanje prehranskih navad lahko izziv in lahko včasih privede do občutka nemoči, zato vam nudijo podporo, motivacijo in so vam ob strani v celotnem procesu. Pri Nutrimentumu prenašajo znanstveno preverjene informacije o prehrani v praktične smernice. Ne promovirajo nepotrebnih prehranskih dopolnil, ampak vam ponujajo uporabno znanje, ki vam pomaga pri doseganju vaših prehranskih ciljev.

Zdravje in dobro počutje na prvem mestu

Vedno postavljamo zdravje in dobro počutje strank na prvo mesto. Pri vseh storitvah in nasvetih je ključna skrb za vaše zdravje in dobro počutje. Ajda Strnad je uveljavljena nutricionistka in ustanoviteljica podjetja Nutrimentum. Njeno strokovno znanje je potrdila z magisterijem športne in vadbene nutricionistike v Angliji, pred tem pa je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani. Njena glavna naloga je pomagati ljudem pri doseganju zdrave telesne mase in uravnotežene prehrane. Verjame, da je ključ do uspeha v spreminjanju prehranskih navad v prilagojenih in strokovnih pristopih ter zmernosti. V okviru Nutrimentuma Ajda Strnad izvaja individualna prehranska svetovanja, predava o športni prehrani, vodi delavnice o prehrani in zdravem življenjskem slogu ter piše članke o prehrani. .

Nedavne objave