Polaganje keramike velikih formatov na različnih površinah


polaganje keramike

Iščete keramičarstvo, ki bo poskrbelo za položitev ploščic v vašem domu? Ste vedeli, da je postalo v zadnjem času polaganje keramike velikih formatov najbolj priljubljena izbira med kupci? Če želite tudi vi v vaših prostorih položiti xxl keramiko predlagamo, da za to kontaktirate ekipo podjetja Aleja Stil.

Ekipa že vrsto let skrbi za zadovoljstvo strank o čemer se lahko prepričate tudi na njihovi spletni strani. Izvedli so že veliko manjših prenov in velikih projektov kot so polaganje keramike za različne trgovske centre po Sloveniji in tujini. Sodelovali so z znanimi trgovskimi znamkami kot so Špar, Tuš, Hofer, Mercator in drugimi.

Pa če se vrnemo kar nazaj na temo polaganja. Polaganje keramike velikih formatov ni preprosto saj kot vsi vemo je keramika krhka in kaj hitro se zgodi, da se ob nepravilnem ravnanju s keramiko le ta zlomi oz. poči kar pa pomeni, da ta keramika ni več uporabna in jo je potrebno zavreči. Keramika velikega formata ima kar nekaj prednosti je pa tudi dražja od običajne keramike kar pa pomeni, da je strošek, če keramika poči bistveno dražji. Predlagamo vam, da za to raje izberete strokovnjak kar ekipa podjetja Aleja Stil definitivno je.

polaganje keramike

Za namestitev keramike velikega formata je torej pomembno, da se z njo pazljivo ravna. Za prenašanje keramike ekipa uporablja posebno orodje, ki deluje na princip vakuma saj je tako prenašanje in namestitev keramike bolj preprosta. Zaradi svoje teže morajo z večjimi kosi keramike delati več ljudi. Ostali postopki polaganja pa so isti kot za manjše formate keramike.

Polaganje keramike xxl formata ima kot že omenjeno kar nekaj prednosti. Glavna prednost je ta, da je površina keramike večja in je zato samo čiščenje hitrejše in preprostejše kot pri manjši keramiki. Tudi fug med samo keramiko je manj kar še dodatno olajša postopek čiščenja.  Dodatna prednost je tudi ta, da prostor v katerem je položena xxl keramike izgleda estetsko bolj privlačen, zaradi česar so te ploščice v zadnjih časih tako zelo priljubljene.

Zagotovite si ekipo, ki bo kvalitetno položila vso keramiko v vašem domu. Obiščite spletno stran alejastil.si ali pokličite ekipo ter se dogovorite za ogled projekta in polaganje keramike v vašem domu.

Nedavne objave