Popolni rezultati s TempControl indukcijsko ploščo

Kuhanje je vsakdanje opravilo, zaradi česar je izbira kuhalne plošče zelo pomembna. S TempControl indukcijsko ploščo, ki zagotavlja optimalne rezultate pri različnih postopkih praženja. TempControl indukcijska plošča ima različne stopnje; stopnja za počasno vrenje in tri stopnje praženja z idealnimi temperaturami. Temperatura je konstantna, zato uravnavanje stopnje moči ni potrebno. Indukcijska plošča ima poleg funkcije TempControl tudi funkcijo PowerFlex, ki omogoča vsestransko prilagodljivost. Noben lonec ni prevelik za TempControl indukcijsko ploščo.

Tempcontrol indukcijska plošča

Kuhalna plošča, ki prepriča

S svojimi odličnimi lastnostmi in ogromno funkcijami je TempControl indukcijska plošča med najboljšimi kuhalnimi ploščami, ki jih ponuja tržišče. Stop&Go, avtomatsko kuhanje, individualne možnosti nastavitve, fleksibilna zasnova kuhalnih polj, timer, funkcija Recall in še in še … Prednosti, ki jih ima TempControl indukcijska plošča kar ni konca. Stop&Go funkcija omogoča, da lahko z enim samim pritiskom na tipko zmanjšate stopnjo moči kuhanja na stopnjo 1, s ponovnim pritiskom na tipko pa znova aktivirate predhodno nastavljene stopnje moči. Funkcija Recall vam omogoča, da se, v kolikor pomotoma izklopite kuhalno ploščo in jo v 10 sekundah ponovno vklopite, predhodne nastavitve stopnje moči in časa povrnejo na predhodno nastavljene vrednosti. Tako lahko svoj proces kuhanja nemoteno nadaljujete. TempControl indukcijska plošča vam olajša vaše kuhanje in ga naredi še prijetnejšega.

Varnost vedno na prvem mestu

Miele se je odlično izkazal tudi na področju varnosti. Funkcija varnostnega izklopa, prikaz preostale toplote, funkcija fiksiranja nastavitev in zapora vklopa ter zaščita pred pregretjem in nadzor napak so varnostne funkcije, ki varujejo tako vas, kot vaš dom pred neželenimi dogodki. TempControl indukcijska plošča se varnostno izklopi, v kolikor se kuhalno polje neobičajno dolgo segreva. Funkcija fiksiranja nastavitev preprečuje neželeno spreminjanje izbranih stopenj moči med kuhanjem. Zapora vklopa ščiti pred nenamernim vklopom kuhalne plošče. Z TempControl indukcijsko ploščo boste popolnoma brez skrbi!

Kuhalna plošča Miele

Še več o TempControl indukcijski plošči pa najdete na naslovu https://www.miele.si/gospodinjski/kuhalne-plosce-2473.htm?mat=10769970&name=KM_6699-1&PV=1#overlay-productBenefit=/gospodinjski/2463.htm?mat=10769970&name=KM_6699-1&info=200102494-ZPV.