Preproge za dodatno udobje v vašem domu


Saj veste, kako pomembni so različni dekorativni elementi ter dodatki v vašem domu? V bivalni prostor namreč vnašajo vdih svežine, domačnosti ter topline. Med različne dekorativne elemente, ki pa imajo hkrati tudi visoko uporabno vrednost, spadajo tudi preproge. Na preprogi se bodo lahko igrali vaši malčki, po njej boste lahko hodili bosi, hkrati pa bo le-ta varovala vaša tla. V naši trgovini imamo pestro ponudbo kakovostnih ter prelepih preprog, ki bodo zadostile vsakemu okusu. ponudbo si lahko ogledate na http://www.salonpohistva.si/preproge

Preproge so izdelane ročno, kar pomeni, da so unikatne – vsak izdelek, ki ga boste izbrali, bo sicer ustrezal vzorcu na sliki, vendar z manjšimi možnimi odstopanji. Izdelane so iz kakovostne volne, v različnih državah sveta. Na voljo imate najrazličnejše vzorce, motive ter stile, med katerimi lahko izbirate. Tako lahko v svoj dom resnično vnesete vašo osebno noto, torej preprogo, ki resnično ustreza vašim zahtevam.

preproge

Kako izbrati preprogo, ki bo ustrezala mojim željam ter potrebam? Za začetek, premislite o barvah ter vzorcih, ki bodo pristajali v prostor. Je prostor temen, potrebuje svetlo, enobarvno preprogo, ki bo vnesla nekaj svetlobe? Ali pa bo v prostor bolj pristajala pisana ter zabavna preproga mnogih barv ter motivov? To je odločitev, ki je prepuščena predvsem vam samim. Če se odločite za slednjo možnost – pisano preprogo, jo skušajte uskladiti z barvno paleto celotnega prostora. Tako se bo preproga skladala z vsemi elementi, vi pa boste lahko uživali v udobju ter sprostitvi. Večbarvna preproga, stkana iz temnejših vzorcev, bo primerna tudi za namestitev v sobe, ki so pogosto v uporabi. Zanjo se je priporočljivo odločiti tudi v primeru, da v vašem stanovanju bivajo različni hišni ljubljenčki.

Ker so preproge izdelane v različnih dimenzijah oz. velikostih, je prostor potrebno pred nakupom tudi izmeriti. Odločiti se je potrebno, kolikšno površino na tleh naj preproga pokriva. Preproge se ne nazadnje precej razlikujejo tudi v ceni – pred nakupom premislite koliko ste pripravljeni za kakovostno preprogo odšteti.

Nedavne objave