Spletna trgovina nemogoce.si


Smo specializirana spletna trgovina www.nemogoce.si , ki se ukvarja s prodajo baterij. Na tržišču smo prisotni že več kot 10 let. Imamo veliko izkušenj in z leti se dodatno izobražujemo, obiskujemo sejme, udeležujemo se seminarjev. Našo spletno trgovino sproti dopolnjujemo in vnašamo nove izdelke, ter sledimo trendu, ki je v svetu. Pri nas dobite skoraj vse baterije, veliko jih imamo na zalogi. Za ostale pa imamo kratke dobavne roke, ki so lahko od tri do deset dni. Če artikla ne najdete nam pišite na naš elektronski naslov. Odgovorili vam bomo v čimkrajšem možnem času.

  • Baterije za prenosnike, ponujamo vam baterije za Samsung, Sony, Apple, Dell, Toshiba, HP, Asus, Acer.
  • Baterije za fotoaparate, Canon, Sony, Samsung, Minolta, Nikon, Olympus, JVC, Kodak, Panasonic, Olymus, Fuji
  • Baterije za kamere
  • Baterije za mobitele, kot so Samsug, Nokia, Sony Ericsson, Motorola, HTC, Siemens, Sagem , Sharp

K vsem naštetim baterijam pa ponujamo tudi dodatno opremo za kamere, držala, nosilce, ki nam olajšajo delo s fotoaparatom ali kamero.

Za mobitele oziroma gsm telefone nudimo hišne polnilce, ter avtopolnilce kateri naj ne manjka v nobenem avtomobilu. Živimo v času, kjer so mobilni telefoni vedno bolj izpopolnjeni in vsebujejo vedno več funkcij, kot so fotoaparat, gps navigacijo. S telefonom pregledujemo spletne strani in prebiramo elektronska sporočila. Pri vsem tem pa težimo k temu, da je telefon čim manjši in lažji, hkrati pa naj bi imel čim močnejšo baterijo. Pri uporabi vsega naštetega pa baterija zdrži v najboljšem primeru 1 dan. Zato je dobro imeti polnilec ali avtopolnilec vedno pri roki. Cena za polnilec je velikokrat zanemarljiva, kot pa da imamo prazno baterijo in ne moremo klicati.

Prav tako v spletni trgovini nudimo tudi polnilce za prenosne računalnike. Lahko dobite originalne kot tudi neoriginalne ali nadomesne polnilce.V delovanju ni nobene razlike med originalnim in nadomestnim polnilcem. Razlika pa je v ceni! Polnilec za prenosnik original je lahko tudi do dvakrat dražji. Poudarjam pa da je razlika samo v ceni.

  • Polnilci za prenosnike
  • Polnilci za mobitele
  • Avtopolnilci
  • Polnilci za kamere
  • Polnilci za fotoaparate
  • Polnilci za prenosne računalnike

 

V zadnjem času pa smo razširili ponudbo tudi na baterije za električna orodja. Imamo baterije za priznane blagovne znamke kot so Black&Decker, Dewalt, Bosch, Festol, Hilti, Makita, Milwaukee, Hitachy. Kot vemo so za ta orodja baterije zelo drage. In včasih je nova mašina malo dražja kot samo baterija. Tudi tukaj smo konkurenčni s cenami, ki so nižje kot originalne in na izdelke nudimo garancijo, da bo deloval kot je treba!

 

Na vse izdelke v naši spletni trgovini imate dve garanciji. Garancija na zadovoljstvo, kar pomeni če za izdelkom niste zadovoljni, nam lahko izdelek v roku 5 dni pošljete nepošgodovanega in v originalni embalaži nazaj, ter vam brez vprašanj vrnemo denar. Druga garancija pa je garancija, katero imate  v katerem vam garantiramo, da bo izdelek deloval nemoteno v dobi, ki je določena. Garancijski rok je napisan na rečunu, ki je priložen v pošiljki.

 

Trudimo se in se bomo trudili ugoditi vašim željam. Če aritkla ne najdete na naših spletnih straneh, nas pokličite ali pa pišite na naš elektronski naslov. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

 

 

 

Nedavne objave