Topolšica je raj na zemlji v srcu Slovenije


Terme Topolšica in čudoviti apartmaji vam omogočajo oazo miru, udobja ter vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih, rezervirate pa tukaj obiščite https://www.topolsica.si/. So v čudovitem apartmajskem naselju Ocepkov gaj, ki ima idilično lego in gostom ponuja nepozaben pobeg od vsakodnevnega vrveža. Za vse, ki cenijo termalno vodo, savne in bazene, je Topolšica z udobnimi apartmaji prava izbira, saj so le 250 metrov oddaljeni od teh užitkov. Poleg tega ponujajo udobne spalnice s posteljnino, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilno mizo, prostorno teraso s pohištvom, kopalnico s svežimi brisačami, zaseben balkon in parkirišče. Cene najema apartmajev vključujejo tudi karte za vstop v bazen in savno, kar vam omogoča, da se prepustite razvajanju in sprostitvi brez dodatnih stroškov.

Po čem je znana Topolšica?

Topolšica je že od nekdaj znana po zdravilnih lastnostih termalne vode, kar privablja obiskovalce od blizu in daleč. Cena nočitve v apartmaju za štiri osebe se začne že od 110 € na noč, kar je odlična priložnost za varen in sproščen oddih v čudovitem okolju. Terme Topolšica apartmaji vam poleg udobja ponujajo brezplačen brezžični internet, brezplačno parkirišče ter neposredno bližino bazenov. Prav tako pa lahko uživate v lastni kuhinji z jedilnico, udobni kopalnici in možnosti rekreacije.

Topolšica

Kaj nudi apartma Dren?

Cena najema apartmaja Dren za 4 osebe, ki znaša že od 110 € na noč, predstavlja odlično priložnost za preživljanje sproščujočega dopusta v čudovitem okolju Topolšica. Vendar pa je treba upoštevati tudi turistično takso, ki znaša 1,75 € na osebo na noč za odrasle in 0,88 € na otroka na noč (od 7 do 18 let). Za tiste, ki potrebujejo dodatno ležišče, je na voljo doplačilo v višini 10 € na osebo na noč.

Apartma Dren vas bo navdušil z udobno opremljeno spalnico, ki vključuje zakonsko posteljo in 2 enojni ležišči, kar je idealno za družine ali skupine prijateljev. Opremljena kuhinja z jedilno mizo vam omogoča pripravo lastnih obrokov, kar je še posebej priročno, če želite imeti večjo samostojnost pri prehranjevanju. Kopalnica je prostorna in opremljena s svežimi brisačami, terasa pa vas vabi z vrtnim pohištvom, kjer se lahko sprostite in uživate v naravi.

Apartma je klimatiziran, kar vam zagotavlja prijetno temperaturo v vseh letnih časih in za goste je rezervirano eno parkirno mesto. V bližini je na voljo tudi več brezplačnih parkirišč, kar pomeni, da se boste lahko brezskrbno gibali po okolici.

Za najem apartmaja velja minimalno bivanje 3 noči, pri čemer pa nudijo tudi popust za najem daljši od 7 dni. Prihod je mogoč po 14:00, odhod pa najkasneje do 10:00. Zato ne odlašajte in si zagotovite svoj oddih v apartmaju Dren, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in uživali v vseh čarih narave Term Topolšica.

Rezervirajte svoj termin v apartmaju Hortenzija

Apartma Hortenzija predstavlja odlično izbiro za družine ali večje skupine, ki si želijo udobnega in prostornega bivališča med obiskom Term Topolšica. Cena najema tega prostornega apartmaja za 8 oseb znaša od 200 € na noč, ob čemer je potrebno upoštevati turistične takse prej omenjene. Doplačilo za dodatno ležišče znaša 10 € na osebo na noč.

Apartma Hortenzija vas bo očaral s svojo prostornostjo in udobjem. Nudi vam kar 3 spalnice, od katerih sta 2 opremljeni s zakonsko posteljo, medtem ko ima tretja spalnica štiri enojna ležišča – to je idealno za večjo družino ali skupino prijateljev. Dve dodatni ležišči sta na voljo na raztegljivem kavču v dnevni sobi. Kopalnica je opremljena s tuš kabino, kuhinja pa ima vse, kar potrebujete za pripravo obrokov med bivanjem. Na balkonu in terasi apartmaja lahko uživate v prijetnem razgledu ter svežem zraku, kar vam omogoča sprostitev v naravi.

Najem apartmaja Hortenzija Topolšica je mogoč za najmanj 3 nočitve, vendar pa tudi tu nudijo poseben popust za najem, daljši od 7 dni, kar je odlična priložnost za daljši sproščujoč dopust v Topolšici. Čas prihoda je po 14:00, medtem ko je čas odhoda najkasneje do 10:00 ure zato najemite apartma takoj.

Nedavne objave