Ugoden najem tiskalnika

Če imate manjše podjetje ali izvajate kakšno storitev gotovo tudi vi v vaši pisarni potrebujete tiskalnik. Tiskalnik je naprava, ki omogoča črno bel ali barven tisk na različne formate papirja. Preprosti manjši tiskalniki so zelo ugodni vendar le tej niso dovolj zmogljivi za potrebe uporabe v podjetjih.

V ta namen je potrebno kupiti multifunkcijske naprave, ki  omogočajo hitrejše delo hkrati pa so tudi zmogljivejše. Tovrstne naprave pa so večinoma telo drage zato je v nekaterih primerih bolje da se odločite za najem tiskalnika. Tiskalnik podjetja Fiteh je dovolj hiter ter zmogljiv za prav vsa vaša opravila  Če se zanimate za najem tiskalnika obiščite spletno stran http://www.fiteh.si. Podjetje Fiteh namreč ponuja najem tiskalnika za tisk na različne formate po izjemno ugodnih cenah. Izbirate lahko tiskalnike za večje ali manjše formate, prav tako pa lahko izbirate ali boste tiskali črno belo ali barvno.

najem tiskalnika

Najem tiskalnika Canon vam bo omogočil kvalitetno tiskanje, kopiranje, arhiviranje in celo skeniranje vašega gradiva. Prav tako pa se lahko odločite tudi za sam nakup tovrstne naprave.

Najem tiskalnika vam delo financira kar podjetje samo. Lahko se dogovorite tudi za daljši čas najema ali postopen odkup opreme. To lahko seveda storite takrat, ko se izteče rok najema.

V primeru težav z najetim tiskalnikom vam podjetje Fiteh nudi tudi hiter ter kvaliteten servis. V času servisa vam lahko tudi željeno napravo nadomestijo z drugo, tako da boste lahko nemoteno opravljali vaše delo še naprej.

Zagotovite si ugoden najem tiskalnika že danes ter konktaktirajte podjete na info@fiteh.si v primeru kakšnih koli vprašanj v zvezi z najemom, odkupom ali ostalimi storitvami, ki jih podjetje ponuja. Prav tako jih lahko kontaktirate, da pridobite ponudbo za tedenski ter mesečni najem njihovih naprav.

Če pa že imate svoje naprave in potrebujete zgolj nadgradnjo programske opreme za lažje spremljanje dogajanja na napravah se lahko ravno tako obrnete na njih, saj zagotavljajo tudi to.